Sorcerer member Na kojem jeziku vam je kutija došla? Gamershop uvijek šalje videoigre sa mađarskim coverom jer je to mađarska firma
foggy Igrao sam na Patchu 1.03 zadnje, sve je bilo oke, ali imao sam 1 crash neki dan. Čitam malo po netu za novi patch da se konzola zna smrznut, gasit itd… Ne znam jel to tak svima ili samo nekima, ali čisto da znate. Jedva čekam dojmove 🙂
renda doctorfreak igra traje u prosjeku 30-40 sati, s time da znamo da recenzenti skoro pa rushaju kroz igru da stignu napisat recu, tak da iskreno ne kuzim kak je vec prosel?? Jedino ako je samo "ravno" rokal
doctorfreak eraserhead Ma na GO je lik i igrao je cijeli dan i noc. Platina i riješavanje svega ga ne zanima. Ukratko dobar nastavak priče, više manje je sve isto…ako se uživalo u prvom dijelu i u ovome bude zabave. Dobar DLC u kratko 😃
mrcina deathwish Nisam očekivao, preordao sam davno kad je bio neki popust. Verzija je obična, ona najjeftinija.
member deathwish Izgleda da ide svima koji su udrili preorder. Meni isto stiglo s artbookm, standard verzija.
Nanox7 Prvih 2 sata sam zadovoljan sa igrom nigdje ne žurim polahko se igra. Super nastavak priče sviđa mi se. A Boss na početku 🥳🥳