Prešao igru prije godinu i 8 mjeseci.
Tadašnji osvrt ⬇️
Kad sam gledao trailere mislio sam gotov je FF. Nisam zurio da ga nabavim. Kad sam ga nabavio nisam zurio da igram. Kad sam poceo igrati nije me bas vuklo.
Od nusefekata bi izdvojio neke priglupe side questove ugurane u glavnu pricu te na momente previse naprdivanja kroz dijaloge preko limita dosade.
Nagurao sam do pola igre a onda sam odlucio da je stisnem i zavrsim. Kako je igra odmicala bila je sve bolja ili sam se ja pomirio sa novim receptom:
1kg Game of Thronesa
1kg DMC ili Bayonette
1 prstohvat Final Fantasyja
Sve umjesiti do 80% i ubaciti u pec. Jer na 80% sam bio kupljen, na 90% zaokupljen a na 100% nisam bio spreman za kraj... Nisam ocekivao takvu pricu i te emocije. Sve je nekako hladno, mracno i krvavo, likovi usporeni kao na antidepresivima, svijet je tmuran, Benedikta prerano ode... Igra je takav mix emocija da mi se popela sa pocetnih 6 na 8/10
Odlicna grafika, vrhunski art, maestralan fizicki izgled likova, epske borbe, visoka produkcija, nema backtrackinga... Ovo je nabolje od oba svijeta jRPGa i wRPGa. Puno bolji FF ili bolja igra od FF13 i FF15.
The only fantasy here is yours. And we shall be its final witness...
Edit: nemojte prejako udarati 🤕