somethingwrong Scorpion Kinga sam skroz zaboravio, dosta zeznut protivnik na kojem sam pogibao ne znam koliko puta no ni približno težak kao Erlang.

4 dana kasnije
20 dana kasnije

Je probao netko Wukong na PRO?

EDIT: ma sad sam pogledao na yt i aj bok. Možda će biti bolje ako službeno dobije Pro podršku.

11 dana kasnije

Dosa game trial na plus e sad mogu probati jeli ovo za mene.

renda

Ma naravno igra je slicna Sekiru (kojeg san odigra i platinira iako mi je najgora fromova souls igra) uz padove fpsa i druge minuse bolje mi je dat 80e pa viditi jeli mi se sviđa nego probati trial od 2h

Miro nije baš slična sekiru, bar meni. Wukong je baš zabavan, ima dosta za istražiti i dobre boss borbe. U zadnje vrijeme gdje god ima boss borba odma nazovu soulslike, debilana. Ovo je action game

Igrao sam na launch ns običnom PS5, nije bilo neigrivo niti malo. Bilo je frejm dropova ali ne toliko primjetno u borbama toliko nego na glupim mjestima. Ne znam jesu li šta patchali za Pro

Evo zaigrao malo trial verziju, prica se cini zanimljivo borba je odlicna. Dodge radi kako treba nema nikakvog delaya. Igra nema veze sa sekirom sto mi je super cak je nebi ni nazva souls igru nego akcijska igra.

E sad 2 razloga zasto je necu jos igrat, prvi posto je nisan uzeo day one nema tog boga da placan punu cijenu za nju cak i 50% snizenje me ne zanima.

Drugi razlog je izvođenje, u performance modu nema tog boga da je ovo cistih 60fpsa a uz to igra je mutna i to bas ruzno izgleda na velikom tvu. A na nekim mistima je i kockasto kod nekih animacija.

U quality modu igra je prekrasna ali 30fpsa ne hvala.

Ne žuri mi se kad dode ps5 pro patch i sale kupujem je

Miro Ne žuri mi se kad dode ps5 pro patch i sale kupujem je

Ja cu NG+ roknut isto ako dodje neki pro patch. Ne znam sto cekaju.

foggy čekaju vjerojatno onu ekspanziju koju su najavili sa 5 novih chaptera i drugim playable likom.

foggy

Ma iman sto igrati tako da nije problem pricekati

Prednarucio sam iz Kanade za 58€ fizicko izdanje. Nadam se nekom updateu za Pro.

16 dana kasnije

DarkPunisher

A prvo da vidin kako izgleda pa onda da bude igra na akciji

Nedan punu cijenu

Najjači talk kad su dobili nagradu - lik na kineskom priča 8 minuta, ovaj prevodi to u 23 sekunde. Cringe najzesci ikad 😃

DarkPunisher Nadam se da je dobar patch, cekam sad bozicne popuste ako bude uzimam ako nebude opet uzimam 😅