Ma uopce ne marim za te bodove, nek si ih spreme u dupe

prayer Ja sam dobio bodove iz perioda kad je stars bio down…

A sta se tice dobivanja bodova bez PSplus, ako se nevaram dobivas bodove za kampanje koje napravis, ali ne bodove od kupovine/preordanja igri.

@prayer Kako bi ti da se boduje? da svako 200eura dobijes 20nazad?

Ja bi samo volio da trofeje pocmu bodovat, trenutno nema razloga skupljanja trofeja. Prije su davali bar avatare za neke platine.

sanzo

Oni su to bolje napravili, da. Još uz to za fizičke kopije dobiješ bodove isto.

escoban

Pa ne zanimaju me bodovi previše jer je omjer urnebesan. Radije bih da te bodove mogu tipa kao ja eshop odmah potrošiti na neki sitni popust ili ih skupljati. Ali poanta je da moraš ostaviti pola plaće samo da bi imao priliku dobiti bon od 20€. Da imaju neke posebne akcije gdje dobiješ više bodova za neke igre ili neki vrag ajde rekao bih, ali ovako je incentiva skoro pa nepostojeća.

prayer Bolje ista nego nista, svremenom se nakupi tu dobar popust. Ja sam imao srice dok su imali probleme sa starsom dali su mi 4x bodove za BG3 i GT7 a i za Gow sam dobio duplo.

Čekam da se otključa i mislim da ću isprobati prije posla. Igra mi se ovako nešto što nije Souls, a opet je dovoljno zabavno i izazovno.

Završio sam Atlas Fallen, sad je vrijeme da zaigram konačno nekakav AAA naslov. Taman do idućeg AAAA naslova Star Wars: Outlawsa.

Flipper Taman do idućeg AAAA naslova Star Wars: Outlawsa.

Čak i ako ne stigneš na ovaj Ubisoft vlakić, siguran sam da će kasnije biti i AAAAA naslova od njih pa uvijek možeš skočit u tu rupu 😃

Ja san pokupovao neke indijance, uzeo jos i Astro Boya pa me ovo jos ne vuce.

Ali ako bude raditi dobro na ps5 ici ce na buy listu

Miro Ali ako bude raditi dobro na ps5

Raditi dobro bude, mozda!

foggy

Nevirujen jer je UE5

Neznan jeli ijedna dobro radila na njemu

A i ne svida mi se sto ae igra usporeduje sa Sekirom jer mi je to i dalje najmanje draga souls igra

Miro A i ne svida mi se sto ae igra usporeduje sa Sekirom

Meni se baš to svidja npr. I Sekiro nije Souls igra.

foggy Sve igre su Souls igre 😃

Je je. I armored core 6 🙂

Skupo beta testiranje 😬

Iako me zanima story i sviđa mi se opcenito prica o Wukongu, jednostavno me ne vuce na day 1 kupovinu. Nakon ER DLCa i Lies of P koje sam nedavno zaredao, zasitio sam se takvih igara na neko vrijeme. Odigrat ce se jednom svakako, u to nema sumnje 🙂

maverick I Sekiro nije Souls igra.

Opet sa ovim

Ne Sekiro je shoot em up, arkadni platformer

Jarce boze igra od iste ekipe koja je u svemu ista kao souls osim u borbi koja je sad parry.

Uglavnom nakon ps5 recenzija cemo pricati o mogucoj kupnji

Miro A bas si Black Miro: Zadar

Zero

Ovo skidam za Steam Deck čim uhvatim priliku. Koja jebena igra!

Ovo će sve sjebat.

Probao 20 min moram ići raditi. Izgleda odlično i na PS5.

Ima i Balance mode, osim Quality i Performancea. Radi zasad OK, ali stvarno sam malo tek probao.

Nema VRR, nema HDR ako je to nekome bitno. Trebat će pričekati više dojmova i DF možda. Nekad mi se čini da rezolucija padne dosta.

• FFA +1