Sada kad su se slegli dojmovi mogu reći da je bilo u redu. Ništa vanserijsko, ali nije ni razočaravajuće. Čak sam i zadovoljan jer nisam imao ni visoka ni niska očekivanja, samo sam htio nešto novoga vidjeti i bilo je dovoljno. Spider-Man izgleda jako lijepo i obožavam snježni setting. Hogwarts Legacy me stavio u stanje opreznog hajpa. Sviđa mi se, no tim koji radi na igri se nije proslavio u zadnje vrijeme te animacije likova mi izgledaju predrveno u usporedbi s okolišem. Nadam se da će to ispolirati kako spada jer Hogwarts RPG bi bio ludilo.
Razočaranje je došlo poslije konferencije. Cijena konzole je vrlo prihvatljiva, no 80€ za ekskluzive je nevjerojatna krađa. Gorak okus ostavila je i najava da je Horizon crossgen igra. To nisam htio. Svijet Horizona je idealan za pokazati raskoš nove generacije i sama činjenica da će se morati moći vrtjeti i na starom HW-u mi jednostavno ne sjeda.
Ukratko, konferencija je bila u redu, Sony nije bio u redu. Nadam se da ljudi neće biti papci pa day-one davati 80€ za igre, ali isto tako znam da se uzalud nadam.