Fico jebeno mi je teško pisati na mobu, a ne da mi se otići do kompa jer mi je Tsushima upaljena. 😆 (Btw, igra je genijalna! Baš je pravi AC u Japanu. S pravim feelingom i atmosferom.)
Pa upravo to što si napisao. Ajmo voljet igre! I ja volim igre. Prvi ću priznat da sam bio retard dok nisam kupio konzolu jer sam mislio da su konzole smeća. Jesam. Bio sam glup.
Isto ko i ti sam igrao većinom strategije. Pa onda RPG-ove. Da bi otkrio da ima i sasvim drugih žanrova koji mi leže ko fensiju pričanje o kiti.
Za stolicu/fotelju nisam mislio da je riječ o ukusima, nego o anatomiji, ali ovaj drugi segment kužim. Uronjenost u igru. Sluške i to. Meni je tako na kauču. Sluške ima i plejka, btw. 😛
I moram reći da si mi malo pao u očima kad si rekao da gledaš filmove radje na monitoru na kompu!?! 😆 WTF, man!?! Ti?! 🤣 Neko ko je radio u CineStaru? Ko doživljava i voli filmove na istoj razini ko ja? Monitor? Kaj imaš neki 32" Vivax? 🤣
Ne moraš mi objašnjavati steam I gog I gumbiće. Sve mi je jasno. Sve znam koristiti. Imam 550 igara na steamu, 20-ak na Originu, sve ACove i skoro sve Far Cryeve na Uplayu I nekih 20-ak na GOG-u. Pa ipak odigram Dragon Age na plejki. AC na plejki. Xcom na plejki. Jebiga. Ugodnije je. Miljon puta mi je ugodnije nego na stolici, bez obzira kaj sam si uzeo finu ergonomsku, kožnatu, sa stolom koji ima dodatnu policu za monitor kako bi mi bio skroz u razini očiju. Mišem koji je ergonomski za ruku posložen tak da bi i spavao s njim.
I opet ću radije odigrat igre na plejki. Bez obzira kaj su na 30 FPS-a, a tu na 60.
chono7
Eto, to je to. Kužimo se. Ja iz istog razloga radje na telki na kauču. Nekad u surroundu, (kojeg sad trenutno nemam 🙁) nekad sa sluškama, ali to je moj spot. Malo igre, malo Netflix, malo filmovi.
Eh, da još imam para za novi 65" TV... Ali doći će i to! Dat će @Tuhy neki popust na Black Friday!! 😃