prayer A inače tako računam da, ali sam se nadao da bi to možda moglo malo jeftinije... A nada je kurva.
Xbox Series S i X dobili su cijene i datume izlaska
Kako ovo ružno izgleda bokte Kao propali dizajn zvučnika ili modernog rešoa. Bljak. Čeka se X, jebeš ovo.
- Uređivano
Icek
Mislim, dizajn ne bi trebao bit bitan, samo performanse, mogućnosti i igre.
Ali, da, fakat je rijetko ružan komad tehnike. Dugo nisam vidio nešto tako ružno.
No koliko vidim po netu, ljudi su se skroz napalili na cijenu. Možda je Microsoft fakat uspio. 299 dolara i Gamepass bi mogli privući veliki broj ljudi, neovisno o nedostatku ikakvih, ali fakat, ikakvih igara.
Tzereen Dugo nisam vidio nešto tako ružno.
Ček zbilja? Meni je dizajn baš simpatičan, pogotovo sa standardnom monokromatičkom iz7borom boja. Bit će možda kao Xbox One S po veličini, ako ne i manji. Za 1440p pri 300 dolara savršen stroj, pogotovo ako podržava RT. Uz to kako si i naveo uzmeš si Gamepass i Xbo Live Ultimate i igraš kući i vani. Baš jako dobro posložena ponuda, šteta samo što nemaju tako dobre ekskluzive kao Sony. No kad smo već kod Sony, iskreno mislim da mi je dizajn ljepši nego disk verzija PS5.
Ovo je i dalje ljepse od one abominacije od PS5 dizajna. Meni naravno.
prayer
A je, fakat. Za moj ukus.
Nemam ništa protiv jednostavnog, monolitnog dizajna. Hell, imam fractal define kućište. Ali ovo bijelo, s ovim crnim muhinim okom mi je abominacija.
Sony mi je zbilja puno bolje sjeo. Znam da je mnogima pak on ružan. Previše linija, zavoja, svega. Ali meni je baš sjeo. Pogotovo digital, simetrična verzija.
A baš si mislim, bilo bi puno zgodnije da je SeS izgledom onako kako se očekivalo tj. samo "polovica" većeg modela. Ali kako god, ionako nije nešto što želim imati. I da, pisat ću SeS i SeX makar bude i cijeli net pisao XSS i XSX. Tko se ne slaže, nabijem ga.: p
ljudi, ako sony želi bit relevantna sa 399-499 onda će morat nešto pušit kod prodaje, nije prvi put nije ni zadnji. Proizvodni procesi su jeftiniji kako vrijeme napreduje. Ispeglat će oni to sa igrama i ostalim sranjima.
Zony nema muda objavit cijenu.
Moram pohvaliti ove cover slikice za XsX i XsS.