sanzo Miro Ima ih i returnal, samo treba dugo vremena da se otključaju i runovi predugo traju da bi rezultat na kraju bio da nemaš nikakav napredak.
Miro sanzo A to da skratim put nebi nazvao nekom pravom nadogranjom. Permanentne nadogranje su za mene vise hpa vise damagea i to Ma klasika Onda jedan run i koji je loš daje materijal da nesto nadogradis i nemas osjecaj da si izgubio pola sata na nista
Picek Miro točno to, da ne potrošim par puta po par sati da bi dobio nekakvu sitnicu koja će mi malo pomoći. Velim, u Hadesu je to pogođeno kako treba.
sanzo Miro Oružja se trajno otključavaju traitove kad ih koristiš i uspiješ aktivirat u runu, sljedeći run kad ih skupiš već imaju otključan i puno su jača.
Miro sanzo Oružja se trajno otključavaju traitove kad ih koristiš i uspiješ aktivirat u runu, sljedeći run kad ih skupiš već imaju otključan i puno su jača. Ma to je sve kurac beskorisni, ne bude tako ogromna nadogranja i opet koristis 2 ista oruzja.
crowizard Picek Vidis meni je Returnal bio laganica. Al dobro inace me idu shooteri i imam dosta iskustva sto single player sto multi player pa igra i to ulogu dok npr sam los u Hack n Slash zanru, kao sto ekipa kaze odredena oruzja su dobra protiv odredenih neprijatelja/bosseva i kad malo povatas to, ici ce to na bolje.