wooddiebone Brine me jer ne vidim slide, a vidim da igrač konstantno stišće tipku i samo čuči. Ništa od slidea. Šugavo ako misle Warzone gurati cijelu iduću godinu.
Icek DarkPunisher Ok, sad mi je laknulo. Iako sam u prvom BO bio kralj second chance-a i znao nebrojeno puta dok sam down napraviti pse ili chopper gunnera te dobivati hejt poruke da sam čiter, toliko istodobno i mrzim taj perk te bi ga jednom za svagda trebalo absoleteat.
DarkPunisher Slazem se skroz, al vjerujem da takav perk vise ne postoji u CoD-u jedno vrijeme, a cini mi se da ga ni nece vracat. 😃 Ceka se srijeda pa cemo bit pametniji 🙂
Icek DarkPunisher Slazem se skroz, al vjerujem da takav perk vise ne postoji u CoD-u jedno vrijeme, a cini mi se da ga ni nece vracat. 😃 Laknulo mi. Jedino gdje bi to mogao ponovo vidjeti je remaster/remake prvog Black Opsa <3
Icek DarkPunisher 700+ sati ulupano, mape znam u centimetar napamet, gdje se i kako i zašto kretat u svim modovima. Bacanje bombi i noževa preko cijele mape na spwnu i dobivanja killova 😃 😃 😃 Ah, to su bila sexy vremena.
DarkPunisher Icek hahah dada bacanje tomahawka preko cijele mape cim se spawnas ajoj 😃 Evo jedan od tomahawk videa 🤣 U toj igri sam doslovno razbijano ekipu, negdje oko 2.7 mi je bio K/D, strasno 😃
Icek Pre-order napravljen, uzeo Cross-Gen verziju, because all of PS5 drama. Ako i PS5 izađe kad i CoD, neću propast radi tih £5 extra, a ako izađe kasnije, makar mogu igrat CoD u miru 😃
Nexus Gledajući ovo, po meni ne izgleda ni približno dobro kao MW. Ne govorim o izgledu već gameplayu.
Icek Nexus Brijem da su shvatili da su napravili predobar posao sa MW i da će sada igrači stalno očekivati odličan CoD pa su malo smanjili kvalitetu. Čisto da mi ne očekujemo previše da se oni ne moraju previše truditi. To je Activision, ne bi me čudilo 😃
DarkPunisher Treyarch koristi svoj engine jebiga, ja sam se fakat nadao da ce svi bit na MW engineu koji je stvarno vrhunski.