Ne bih im dao 60€ za igru koja bude na sale za 30ak ni da im treba za ljekove. Bit ce ovoga od slicnih pokvarenih devova/izdavaca koliko ti srce oce. Treba samo nekupovati i to je to.
Control ćete ipak moći igrati na PS5 ako ga posjedujete na PS4, ali postoji caka
Hahaha
Znači platiš opet punu cijenu igre da bi dignuo grafičke postavke?
Majka božja bistrička...
- Uređivano
Supacki, ali nista "novo".
I na sadasnjoj generaciji se skoro uvijek vise isplati kupiti CE, bez obzira sto imas base game. Jer kupovanje DLC-ova obicno bude malo manje nego CE. To naravno vrijedi, ako nisi kupio DLC-e dayone.
Uredno mi se to dogodilo s Destiny 1, 2, Tomb Raider 3, Monster Hunter, ... gdje sam kupio base game DayOne, s DLC-ima sam odugovlacio, pa mi se na kraju vise isplati uzeti opet CE edition (base game + svi DLCi).
A na kraju jako jednostavno je ne kupiti igru i pokazati nezadovoljstvo.
Tamo 2023 kad budem uzeo Control...bit će za 99kn complet edition...ustvari sve igre koje stvaraju buku kod igranja(ps4pro)...ventilator...budem odgodio za PS5...kako je lijepo biti u zaostatku...
Činjenica je da nove konzole budu u ovoj prvoj godini siromašne s igrama...a s obzirom da ps5 donosi mogućnost igranja s četvorke da će biti pokušaja naplate boljeg iskustva
- Uređivano
Definitivno, tko je strpljiv, igre kupuje kad oni tebe mole da ju kupiš...75 % pa na više za komplet izdanja. Grafika više ne zastarijeva brzinom kao prije deset godina pa da je igra star 3-4 godine bilo što izgubila na aktualnosti, dapače dobiješ DLC-ove i zakrpe za simboličnu cijenu.
Definitivno je super biti u zaostatku, naravno vrijedi samo za singleplayer igre
Broj igara je toliko velik da nitko neće umrijeti ako pričeka godinu dana...što je najgore to je samo godinu dana...čim jednom si u zaostatku godinu dana..nakon toga samo držiš razmak...jesam li ja što propustio što nisam kupio god of war prije dvi godine...sad tu istu igru možeš na disku uzeti za 100 i manje kuna...Hebeš super duper grafiku kad je AI i Fizika još na razini iz ere Playstation 2
Glavno da nam sad prodaju ray tracing...a likovi i dalje lebde poviše tla...
To i ja kažem, iz istog razloga nema smisla žaliti se kako nove konzole nemaju launch igara.
Lijepo ostaneš na PS4/PC-u i na kraju odigraš best off Playstation itd.
Također nevidim uopće razloga za potražnju PS5 kad console igračima grafika nije bitna a to je jedini novitet koji donosi.
Ne bi se složio, PS5 nudi puno bolje gaming iskustvo...brži loading i glađe igranje.
Igrao si pa znaš?
Sa ovog foruma, citat koji se neprestano ponavlja u brojnim diskusijama.