Crash je bio moja prva igra za plejku jedan. Sjećam se davnih dana u zagrebu kupljena playka za 1646 kn i 46 lipa. Ta se cijena ne zaboravlja. Došla je sa Fifom world cup 98. Sjećam se kako nisam imao ni memory carda u to vrijeme.
jedino što me veže uz to sranje od igre je najbolji soundtrack ikad 😃
ali fast forward.
Bili smo u trstu u bio sam u tom jednom gaming shopu i bio je tamo Tekken 3. Pas mater kako sam htio tu igru. Ja sam plakao mami da mi uzme tekkena 3. Plakao sam. I ona nije htijela. Rekla je da ima previše nasilja. I kupila mi je crash bandicoot 2. I ja sam ju proklinjao, rekao sam joj da joj neću nikad oprostit. Da ju mrzim. Fast forward 24 sata, grlio sam mamu najviše nas svijetu. Iako sam kasnije nabavio tekken 3 u tom trenutku je crash meni bio sve u životu. SVE.
Tako da da Crash is the shit. Što je najbolje imam playstation 1 koji radi, našao sam svoj custom prozirno zeleni memory card i još samo trebam naći crasha negdje.
Tako da griješite svi. Remasteri dobrih igara su uvijek poželjni. Radije dobar remaster od ljudi koji znaju kako napravit remaster nego neki novi IP nastsavak or something što saka tešku kurčinu. Da nije bilo demonsa ne bi nikad postojali meme souls youtube masterpieceovi koji danas postoje.
ta igra je pokrenula lavinu.
O čemu pričamo. Pleb talk madafakeri. Ta igra ima igrivost. O čemu pričamo. O igri koja će imati stotine tisuće igrača online koji se invejdaju i trpaju ko blesavi. Koliko će samo jebenog fun contenta stvoriti. A što dobiješ od fortnitea?
idem si pucati u koljeno. I onda se čude neki ljudi što ih prozivamo jebenim pezantima. Pizda fuking materina.
Igrajte prave igre za prave muškarce a ne sranja.
Još malo i neće više biti PCMR i console pezants, već Good Games Master Race i shit games suckers. I da fortnite spada u tu drugu kategoriju.
Sad barem poštujem Apple nešto sitno.