Koja je sad to nova fora s pljuvanjem kineza i zašto?
Apple i Google su uklonili Fortnite, započeo je veliki rat s Epicom
Deadwalker
Pa ako ne žele da im dio zarade uzimaju apple i google jednostavno neka maknu svoju igru s njihove platforme i gotova stvar. Znači, netko razvija neki softver, nadograđuje ga, održava a ti samo dođeš i na njega staviš svoj sadržaj i pobereš kompleto vrhnje. I tata bi sine, kako kaže ona legendarna rečenica iz legendarnog filma.
Neki ljudi stvarno imaju deficit razuma ovdje.
Deficit ili ne, boli me briga za sony, steam, epic, nintendo, gog i ostala sranja. Svi gledaju da napunu svoje djepove, a ja gledam gdje cu jeftinije proci. Ne interesira me politika iza toga niti cija macka crnu vunu prede.
wooddiebone
Je li Tencent najbolje što se dogodilo igraćoj i filmskoj industriji u posljednjih 10 godina? Je, neupitno.
Je li Huawei najbolje što se dogodilo mobilnoj industriji u posljednjih 10 godina? Je, neupitno.
Takvih primjera je gomila. Kinezi su pokrenuli zabavnu i tehnološku industriju 10-20 godina unaprijed.
weky Je li Tencent najbolje što se dogodilo igraćoj i filmskoj industriji u posljednjih 10 godina? Je, neupitno.
ovi iz tencenta sigurno komentiraju:"tebra Shu Wei, ja kapiram braco da je fortnite popularan ali svi nam jebu mater radi tih debila"
prije bi rekao da epic najgore što se desilo Tencentu.
bas sam sada napravio acc i dodao Troju. zivio tencent!
Troia znači kurva na talijanskom. Think about that @maverick
D:
Je li Fortnite nesto najgore sto se dogodilo gamingu? Apsolutno je! Mjesto mu je u 90tima u obliku jutarnjeg crtica kojeg klinac gleda dok zvace pahuljice
fensisuperstar uvjek sam se volio kurvati, samo me nitko nije htio
Ja sam na strani epica. I to zato sta mi daju djabe igre svakih par dana. Boli me k za natezanja sa drugim tvrtkama. Uostalom tuzno je da netko uopce igra taj fortnite. Jos na telefonu, jao...
- Uređivano
weky
Potvrđuješ moj post.
Sve što si rekao je apsolutno krivo.
Kina se općenito mješa previše u zapad i to je jako loše s obzirom na njihovu zakonsku, moralnu i sveobuhvatnu neuređenost.
To što su upucali milijarde na zapad samo znači da njihovi pokvareni moćnici mogu gurati prste nama u živote.
Peking treba bombardirati, a Kinu rascjepkati na autonomne pokrajine i pročistiti joj nacionalnu svijest od svih autoritarnih konotacija i komunističkih simbola.
Lonac već lagano ključa, a komunizmu u njemu je već odavno istekao rok trajanja.
Znači treba uništiti zemlju koja svojim trudom, znanjem i predanim redom postaje velesila, dok ostatak svijeta živi na njihovoj grbači.
Pa u Kini se svaki dan rađa više inženjera nego ukupno djece u SAD-u. Kina je praktički jedina svijetla budućnost.
Kina, kao i svaka autoritarijanska država nije država nego igralište za odurne pizdune koji imaju previše moći za svačije dobro.
wooddiebone Peking treba bombardirati, a Kinu rascjepkati na autonomne pokrajine i pročistiti joj nacionalnu svijest od svih autoritarnih konotacija i komunističkih simbola.
Smiri hormone malo, jer si pretjerao sa ovime.
Ja sam uz Kinu i Tencent. Samo naprijed mali crveni, ovaj zuti!
Kina nam i koronu poslala, užas