PlayStation CHAT
Koje slušalice koristite na Plejki i koje su po vašem mišljenju najbolje za gejmanje?
Ako može neka preporuka.
Raziel
Fenix
Meni su preporucili na bug-u HyperX Cloud II.
Nisu bezicne kao Fenix-ove. Meni ne smeta zica, a trebalo mi je i za PC.
Sa zvukom sam prezadovoljan. U TLOU2, uopce ne trazim sifre od sefova, sve otkljucavam na zvuk.
Jedina mana je sto nemaju na kabelu potenciometar za stisavanje zvuka, pa moram stisati zvuk unutar igre, jer je preglasno.
Jedva cekam isprobati na PS5 da vidim taj njihov "novi" zvuk.
Chaky
Raziel
Moja topla preporuka je za Steelseries Arctis 7 ako želiš bežični ili Arctis 5 ako želiš žičani.
Preferiram tu tkaninu na ušima puno puno više od kožnih školjki koje na mnogim ušima izazivaju vrućinu, znojenje i nelagodu kod mnogih. Plus je kvaliteta zvuka odlična, kao i kvalitetan mikrofona.
A udobnost i kvaliteta izrade su prva klasa. Samo pazi da uzmeš model iz 2019 nadalje, jer su oni prvi bili malkice neudobniji.
Ja baš čekam Crni petak da ulovim novi Arctis 9. Funkcionira i s PC-em i funkcionirat će s PS5, stvarno mi se čini da je serija pun pogodak. No neću dalje u offtopic vuči.
- Uređivano
Presudilo je da uzmem Hyper X II.
I onako sam sinoć naletio na akciju na Amazonu, pa ću njih i uzeti. A i većina ljudi hvali ebeno dobar kvalitet zvuka.
Te Arctis su mi full sexy, al su i poskupe.
Ko bi ženi objašnjavao da su gejming slušalice mnogo važnije od njene šminke.
Raziel za hyperom nemres fulat. Imao jedinicu, dvicu i sas flight i sve su fantasticne.
- Uređivano
Mogu uzeti, ali malo sutra.
Ovi što imaju Hyper X spajaju direktno USBom u Plejku da bi dobili taj traženi zvuk, ko god spoji u Dualshock, zvuk bude loš.
A ja da se spojim na plejku USBom nema šanse, jer je TV gdje je plejka od sećije više od 4 metra (duzina kabela Hyper Xa je 3 metra max)
Tako da idu bluebooth sluške, a trenutno vijećam između Arctis 1 i Sony Gold Wireless..
Gejmerske slatke muke.
Raziel ja spajam na dualshock i zvuk je super. Al postoji ti usb extender pa mozes i tako rjesit.
Imas i hyper x cloud flight, one su ti wireless i mogu se i spojit u dualshock.
Prodao sam ps4 i sad me zanima do kad mi vrijedi ps plus pretplata,pokušavao sam preko kompjutera ali ne mogu nigdje naci.
Zna li netko kako viditi preko kompjutera do kad mi vrijedi ps pretplata?
https://id.sonyentertainmentnetwork.com/id/management/#/p/psn_profile/
Log in
Na lijevoj strani imaš subscription.