pravednik Ovako na prvu, meni se kućište jako sviđa, estetski. Opet na prvu ja bi stavio AIO, pogotovo takav kao tvoj na vrh i na ispuh, ova tri bočna bih stavio na usis, kao i onaj jedan stražnji. Poanta je da imaš 6 ventilatora na radijatoru, a razlika u temperaturi tako ubačenog zraka neće smetati da procesor bude dovoljno hladan . Iako dođe do smanjenja količine/brzine protoka zraka kroz radijator, ovako bez testiranja bih rekao da će u kućištu svejedno biti potlak (negativan tlak), iz jednostavne činjenice da su na njemu 6 jakih ventilatora, ovaj stražnji ventilator staviš tako da puše unutra i da su cijevi radijatora okrenute prema njemu. Ideja je da se iskoristi snaga tih 6 Vardara koji imaš na radijatoru. Pogledam snagu i detalje kasnije. Mislim da bi trebalo raditi supper u takvoj konfiguraciji, ili čak okreni onaj zadnji prema van i riješi se prašine za stalno. Da, to ima smisla. A kao korisniix o11xl kućišta samo riječi hvale imam. A otvorene strane kućišta i takve fore nemoj ni probavati. Bilo koje kućište koristio koristi na način na koji je proizvođač zamislio. Osim ako se ne igraš clockera na pentiumu, pa si okrenuo sobni ventilator u kućište da ti puše. 🙂
EDIT: Prednja strana mi ide na živce, jer sa tim zazorima ide na ruku estetici, a ne praktičnosti. Nikako AiO ne bih stavio tamo, upravo iz tog razloga, jer protok zraka kroz to, plus kroz radijator usporava i prigušuje do ibera.
Evo ti još jedan prijedlog u tom cjenovnom rangu:
https://lian-li.com/product/lancool-ii-mesh-rgb/?cn-reloaded=1