Sterlok fensisuperstar https://www.anandtech.com/show/16823/intel-accelerated-offensive-process-roadmap-updates-to-10nm-7nm-4nm-3nm-20a-18a-packaging-foundry-emib-foveros Ovo su planovi a nm su više marketinški nazivi....uglavnom biti će skokova i dalje.
wooddiebone fensisuperstar Zbenčao sam Shadow of the Tomb Raider i ispada da na Zotakici dobivam na 1440p sve popaljeno, RT ultra, DLSS off 10ak FPSa više od Founders Editiona. Mislim da me razmazio monitor od 165 herca i igranje Moder Warfarea na 250FPSa. Svejedno, još uvijek me sram ljudima reć da sam dao 6K kuna za grafu od 32 centimetra sa 10GB VRAMa. To je ko da imaš ogromnu kitu, a ne jebeš doslovno ništa. But that's my life.
fensisuperstar wooddiebone To je ko da imaš ogromnu kitu, a ne jebeš doslovno ništa. That's my life. 🙁
Kaiserus Tzereen meni se sviđa najviše od svih njihovih koje sam vidio do sada. Estetski i funkcionalno
Tzereen fensisuperstar ovaj mi je boljiji. Ali, realno, ako ću uzimati novu kantu, biti će ili taj LjanLji ili Tomahafk. Corsair je divan, ali moram zadržati isti ekosustav, jebiga.
pravednik fensisuperstar Dobro, koji točno? Ima air, mesh, dynamic, xl, mini, jebemti pa si misli sad. Većina ljudi ranta i seru po tom modelu. Bar po forumima i yt komentarima. Why? Gamer Nexus je uradio review skoro svih modela.
fensisuperstar Tzereen dok nije izašao o11dynamic 😃 ja imam fractalovo kučište. top shit bro. Samo zašto kupit novi fractal kad je o11 u skoro istom cijenovnom rangu, 3 put lijepše i bolje u performansama?
Tzereen fensisuperstar zbog vjernosti!!! 😀 A kaj fali bequietu, nanoxii, nzxtu, phanteksu? Pa čak i Thermaltake, Coolermaster i ini drugi?