chono skup hw je univerzalna stvar i ovo za 800 eura je papir, a papir trpi svasta. Realno? Realno ce to biti razina 3070, koju nabavis za malu lovu danas, 33TFlopa je marketing, 16gb vrama je stvar optimizacije, a nvidia tech je toliko dinamican, da je nedostizan za konkurenciju. Next!
Mozes igrat sto kod pozelis? Pokreni igru iz 1999.
Za Win 11 i bloatware, elaboriraj. Posto se isti koristi u enterprise segmentu vec neko vrijeme. Cekam
Interesantno je da su biased ljudi, bez greške u 100% slučajeva, 100% sigurni u svoje stavove čak i bez potrebnih informacija.
Zašto bi googlanje bilo nešto negativno, kako ti dolaziš do informacija? Iz guzice?
Da nisam progooglao ne bih vidio da nije 33 TFlop nego 43,1. Priznajem bubnuo sam napamet.
Kako informirano razgovarati o bilo čemu bez informacija. Svaka rasprava se svede na razinu Twittera. (Znam popularno je, low effort za maksimalni učinak).
No da, krenimo redom. Ne želim pokretati igru iz 1999. Niti pod razno. Te sam igre odigrao kad su bile aktualne. Radije ću odigrati remake, ako ću uopće se vraćati na stare igre. To što ti želiš, ne znači da ja želim ili da ti možeš , a ja ne mogu. Jel polaziš od pretpostavke da nemam PC? Haha To je tolika glupost da nema ni smisla raspravljati.
Drugo, PS5 Pro GPU nije na razini 3070, nego na 4070(iako nije direktno usporedivo sa Nvidiom ili PC konfiguracijama iz brdo razloga). što će ti reći specifikacije.
Usto razina optimizacije na konzolama je miljama daleko od PC. Što će reći da dobiješ bolji HW i performanse za manje love. Što se tiče gaminga.
Uostalom, nije ni toliko bitno šta ja govorim, imaju testovi od Digital Foundry i CNETa sa usporedbama raznih igara na Pro i PC. Znam da smatraš informacije inferiornim vlastitom mišljenju, ali eto nije zgorega digod i nešto saznati.
Dalje, opet polaziš od predrasude da netko tko vidi vrijednost u konzolama za igranje, ili nema PC ili ga ne zna koristiti.
Kao netko tko je proveo desetke tisuća sati u radu i gamingu na bar 5 generacija PC i konzola smatram da mogu ocijeniti ono što sam već naveo. To je već poduža rasprava za koju nisam mentalno spreman sa nekim kome je googlanje podataka znak inferiornosti.
Bonus: čisto za forumaški outrage wibe, statistički Pro je ionako jači od 80-90% konfiguracija svih Steam korisnika. Što je urnebesno smiješno jer je jako vjerojatno da 100% od tih 80% smatra da su master race naspram konzolica. Hihi.