Sterlok To je problem ako se gleda samo vrh ponude, serije. Brijem da će u novoj seriji biti također modela poput rtx 3060ti koje troše 200w, zauzmu dva slota sa dva venta, skroz pristojnih dimenzija, potrošnje, zagrijavanja i performansi.
Heat xx70 i ispod bit će pristojne potrošnje. Čak se i 3080 može undervoltati, skineš 100W, a izgubiš 2 fps-a u prosjeku.
Genesis fensisuperstar ma de dobro je..pa ni ovako sa 30xx serijom ne mogu se previse hvalit jer cijene su 3-4x vece od najavljene...
Kaiserus Ovo je poučno. I nek netko kaže da je 2 ista kita rama od 2 sticka identično ubadanju jednog od 4 sticka, da matična može biti najosnovnija moguća. Uglavnom, pogledajte. Nije samo o DDR5 ramima
fensisuperstar Propuhao pc o ponovno sredio kablovinu i premijestio pc 4k ultra full RT @chono7 @wooddiebone
fensisuperstar pravednik prva slika je moj pc a iza toga je moj sin jer:"TATA SSLIKAJ ME SA KOMPJUTOROM" A Druga je lian li gigachad setup sa C1 Heat ma neka tamo sa nekom fuljom senkom. šteta što igra ima retardirani chromatic abberation, ali to se da izgasiti preko ini fajlova. inače brutalno izgleda.
Kaiserus pravednik da, ispričavam se na neredu, trebam još završiti uređivanje radnog stola/ ureda. Ostalo mi ovo ispod i police sa strane. Možda i veliki ormar. I stolica. Bože, kako mi treba stolica.
Kaiserus chono ne stignem ni ja. to on napamet tako. Imaju mi djeca ujutro rukomet protiv Labina u dvorani, a popodne mislim raditi, tako da sam i odlazak na Hajduka u Pulu otkazao
pravednik @fensisuperstar @Sterlok Sve više leakova. Jebemti, ovo je ozbiljan TDP. Sad i ja kažem da nisu normalni. RTX 4090 800W TDP-a???? Kaj je to grijalica bokte?
fensisuperstar Sterlok pa upravo to. Zamisli napraviš grafičku koja sama sebi sprzi vram unutar godinu dana 😃
pravednik Sterlok Nije mi jasno zašto nisi kupio PS5? 210W odnosno 180W za APU. Tih, malen, kompaktni, lako prenosiv, ne grije puno. Performanse ok. Ovak imaš RTX 3060ti koja isto tak nije štedna na full loadu. Plus procesor koji ima svoj TDP.