fensisuperstar Genesis isprobao, malo je bolje al i dalje steka vidi ako ti hardware acceleration radi problem. Odi u settingse browsera i vidi ako je upaljen ugasi ako je ugašen upali.
Sterlok Genesis isprobao, malo je bolje al i dalje steka ak ti grafa ode na 100% u igri onda ni nema resursa za drugi ekran za jubito i zato ti šteka, probaj u igri ograničiti FPS niže od trenutnog pa testiraj.
Zero Jel to ne bi sustav mogao prebaciti na iGPU za drugi monitor? Imam dva monitora trenutno, ali ovaj drugi prodajem i ne pada mi na pamet raditi ovakav setup kao da sam broker ili neki profi, pitam iz radoznalosti.: p
Genesis Zero navika je gadna stvar, a i poslovno u zadnjih 10+ god imam uvijek dva monitora+ laptop tak da 3 ekrana uvijek rade 😁
prayer NVIDIA uvijek tri koraka naprijed https://videocardz.com/newz/nvidia-shows-neural-texture-compression-cutting-vram-from-6-5gb-to-970mb
chono Deadwalker rekao sam davnih dana 😎 Optimiziraju se LLMovi, sve manje RAMa treba, trziste se polako vraca u normalu
fensisuperstar ja ne znamšto ovi briju ja igram sve u 1440p do sad niti jedna igra nije udarila u vram limit…