deathwish ma ludilo, sve kaj ocu igrat mi radi ovak i onak, većinom na steam decku trenutno. Koliko god volim tech nemogu si opravdati toliko love trošiti na tak male skokove u performansama.
Kaiserus Jebote da ću stvarno dvije generacije grafa preskočiti dok novu ne uzmem… Pa 800e mi je bila Strix 3080…
fensisuperstar Kaiserus zašto bi kupovao nešto što ti ne treba. To je kao da slijedeće godine kupiš x3 samo zato jer je novija godina nebitno o tome što tvoj auto radi kao sa je nov i ide od 0 do 250 u roku "Da." Ne treba ti nova grafička. Igraš 4k120 sa nvidija shitom.
Kaiserus fensisuperstar novi X3m50i je ružan iznutra ko lopov, a ima isti motor sa 30 konja više. To sa stage 1 riješim na 400 bhp i zamjenom ulja za motor
Deadwalker Totalno. Evo igram KCD 2 na ultra postavkama na 4070 u rasponu od 120 do 180 fps-a uz DLSS na quality i malo smooth motion magije. Čak i Battlefield 6 ide glatko iznad 80 fps-a.
Deadwalker deathwish ne sjećam se više iskreno, mislim da nije bila više od 500-ak EUR. Prije imao RTX 3070, a još prije toga GTX 1080. U pravilu grafičke uvijek nabavljao putem oglasnika, dosta bolju cijenu dobijem jer realno to se ne kvari (osim ako imaš gadan peh) pa nova nema nekog prevelikog smisla. Sada vidim da će se i RAM memorija kupovati putem oglasnika 😃
deathwish Deadwalker onda si jako dobro prosao, frend dao 1200 za istu, al mislim da je on novo uzimao
Brijac 1200€ za 4070 je moralo biti na izlasku, ali čak i tad mi se to čini puno previše. Ja sam uzeo 4070Ti za 800-tinjak€ i 4070 Super za 600€.
Brijac Deadwalker Ma nisam to nabavljao na izlasku, onda su cijene bile sulude. Ma ne kažem za tebe nego za njegovog frenda koji je dao 1200€ 😆
deathwish Brijac a ono mozda tad nestasica il nes bila, on htio veći fps u tw warhammer3 A ono bez djece, bez kredita, cura u drugoj drzavi, na kaj da troši 😃
Kaiserus Sad ćemo vidjeti nakon nove godine, pa kad umjesto da GPU padnu cijene, sve ostalo odleti u nebo.
Sterlok Polomljeno na nvidiji, ne rade popularne online igre i hrpa drugih problema o kojima je naširoko pričao pred kraj videa. Volio bi i ja jednostavan i funkcionalan linux ali nemam živaca za ovako nešto.