PS2MASTER Halo 2 remake vs Infinite ( dobro, Infinite je otvoreniji, ali, remake je napravljen za 1.3 TF konzolu )
Nexus Pa i Infinite je napravljen za 1.3 TF konzolu 🙂 MS će s ovim sranjem sjebati i usporiti cijelu industriju i skok koji smo napokon trebali dobiti s novim hardverom.
PS2MASTER Nexus Pa i Infinite je napravljen za 1.3 TF konzolu 🙂 MS će s ovim sranjem sjebati i usporiti cijelu industriju i skok koji smo napokon trebali dobiti s novim hardverom. Govorim iz tog razloga jer je Phil Spencer lijepo rekao Xbox narodu da Xbox One neće štopati XSX igre. Pa evo mu. Zato sam napisao da je Halo 2 Remake napravljen isklučivo za 1.3 TF konzolu i nije cross-gen, no Vostalom, još bolja stvar. Halo Infinite demo se vrtio na PC-u : https://translate.google.hr/translate?hl=en&tab=wT&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.xboxygen.com%2FNews%2F33969-La-demo-Halo-Infinite-tournait-sur-PC-et-elle-est-representative-de-la-version-Xbox-Series-X
Zero Nexus Ali brani li MS ostalim devovima da naprave multiplatformsku igru koja se izvodi samo na SeX-u/PC-u i PS5? Koliko sam ja shvatio, to je njihov vlastiti cilj da podržavaju stari hardver u svojim igrama još barem sljedeće dvije godine.
wooddiebone Ne znam ljudi meni ovo izgleda jebeno. Na prvi zvuk Assault Riflea sam se naježio. Nisam oduševljen grafikom, nije loša, ali definitvno nije next gen. No sve ostalo mi je mljac. Ovo je trebao bit Halo 4.
chono7 Sve se vrti na PCu. I PS5 se vrti na PCu. Ne mogu si dopustiti trzakanja na showcaseu. Cisti dokaz toga je Ratchet, koji je takl ocito bio na PS5 i igra za koju su svi primjetili da trza i pati se u izvodenju
PS2MASTER chono7 Sve se vrti na PCu. I PS5 se vrti na PCu. Misliš na dev kitu? Što je i bilo na nekim naslovima za vrijeme Sonyeve prezentacije jer je inzistirao da se što manje koristi PC verzija za neke igre.
pravednik Napucavanje je nešto epski. Kako brzo i glatko klizi uz punch oružja, doslovno osjetiš preko videa. Također pohvala za instantnu scope opciju. Grafika razočarala ali vjerujem da priča i igrivost budu solidne.
chono7 Sta nije to najbitnije konzolasima? Gameplay ispred grafike? Napucavanje bas djeluje mljac! Socno, zabavno i ima onaj osjecaj da ne moze dosaditi, poput osjecaja headshota u BF3 uz ona slova za kill.
Flipper Ma napucavanje, zvuk oružja i AI neprijatelja nikad nije bio upitan u Halo serijalu. AI je bio daleko ispred svog vremena kad su izašli Halo i Halo 2, pa i Halo 3. I dan danas AI neprijatelja oduševljava. Samo Infinite dosta loše izgleda...! Razumijem da je više open world igra, ali svejedno...
pravednik Kad smo kod grafike mali offtopic. Upravo gledam Shadow Warrior 3 i ne vjerujem. Nešto najbolje grafički do sada, bolje od Doom Eternala(kojega mudro kopira) Mišljenje? Real time ili fejk? Edit: to je next gen
S1r1uS Znači već vidim da mi se ovo neće dat igrat na PC preko gamepasa. Apsolutno ništa posebno. Svijet je nekako pust, pop in ogroman, upravljanje vozilom prearkadno, neprijatelji kao za klince, sve nešto šareno. Preskačem u širokom luku.
foggy Ne mogu vjerovat da im je ovo system-seller. Prvi Halo je bio stvarno igretina, nisam spavao koliko me je primila. Sve nakon nje mi više nije bilo toliko dobro, a kad vidim ove otvorene svjetove dođe mi muka. Ne treba nam novi Far Cry i isti recept svake jebene generike koja izlazi, daj napravi igru kak se spada. Da gorim od želje za novim Xbox-om, nakon ovog bih odustao.
Deadwalker Remember in The Lord of the Rings when Bilbo Baggins says: "I feel thin, sort of stretched, like butter scraped over too much bread." That's Halo Infinite, a game that must look okay on an OG Xbox One (ugh), PCs up and down the specifications list, an ultra powerful Xbox Series X, and when streamed on a phone. No matter how much I want it to be, Halo Infinite is not about selling Xbox Series X. It's about selling Xbox Game Pass. And its art style is just fine for that. But it's not fine for me. https://www.eurogamer.net/articles/2020-07-24-we-should-talk-about-how-halo-infinite-looks