Zaboravljene igre PlayStation 2 ere
Najprodavanija konzola svih vremena slavi 23. rođendan Osim što je odgojila čitavu generaciju klinaca, a i onih nešto starijih, uspjela je negirati hipotezu da samo djeca igraju video igre.
Najprodavanija konzola svih vremena slavi 23. rođendan Osim što je odgojila čitavu generaciju klinaca, a i onih nešto starijih, uspjela je negirati hipotezu da samo djeca igraju video igre.
Drago mi je da se Fenix prisjetio Freedom Fightersa jer sam obožavao tu igru. Sjećam se da je na kutijici igre pisalo kako se svaki preživjeli neprijatelj vrati u kasnijim misijama. Oduvijek me zanimalo ako je to istina Mehanika pucanja je bila fantastična. Na početku igre bloom je očajan (pošto si običan vodoinstalater), a kako igra odmiče sve si precizniji.
Također, King Kong mi je bila jedna od ljepših igara na toj konzoli. Bacanje koplja je odlično napravljeno.
Bacanje koplja u King Kongu je doista obilježilo PlayStation 2 generaciju.
Meni je najdraza bila spiderman 2 i prince of persia serijal
Mark of Kri - prekrasna grafika i dizajn, zanimljivo izvedena borba... stealth... izazivno.. brutalno.. kratko ..slatko..
Project Snowblind - arkadni Deus Ex, malo generično na prvu ali poslje postane bolja..
Igru je i radio dio ekipe koji je zaslužan za prvi Deus Ex..
Champions of Norrath - nekakav akcijski miks Baldurs Gate i Diabla....Ispolirano.. baš igrivo, .. pogotovo u društvu
Prisioner of War - ukratko The Great Escape igra (iako postoji službena igra po tom filmu za PS2). Lipo pogoođena atmosfera i zanimljiv koncept...
XIII - bondovski FPS s puno stila.. lipa stripovska grafika...
Treba bi uskoro izać remaster/remake...
Ima toga dosta dosta...ovo mi je zasad palo na pamet...
Nisam stigao ovaj put, al ako cemo raditi jos, definitivno neki od tih prijedloga ce ici plus Extermination
Nekako mi se čini da sam najviše toga odigrao baš na PS2. I većina mi je ostala u dobrom sjećanju.
Najdraže igre na PlayStationu 2 su mi bile Tony Hawk's Pro Skater (3, 4 i Underground), SSX (Tricky i 3) i NBA Street (1 i 2). Tony Hawk's Pro Skater 3+4 kolekciju ćemo vjerojatno dobiti na PlayStationu 5, a SSX i NBA Street vjerojatno nikad.
Uh, Freedom Fighters… 22. rođendan
Neki dan se prisjeti Obscure serijala, i kako mi je genijalna igra bila za svoje vrijeme.
Čak me i povukla želja da si pronađem neki emulator i zaigram The Aftermath. Until Dawn mog djetinjstva.
Freedom Fighters, bas sam obozavao tu igricu.
Neznam jel hidden gem al dark cloud je meni ostao najviše u sjećanju
Za mene jedna od najboljih igara na svim konzolama,nezaboravni OKAMI…
Vidim nitko ne spominje "Black" od Criterion-a odlična FPS igra i Urban Chaos: Riot Response od Rockstedy studija dvije odlične igre za Ps2
God hand