yakuza_stinger Najbolja svih vremena ikad. Oćemo REMASTER! The Legend of Dragoon is a role-playing video game developed by SCE Japan Studio and published by Sony Computer Entertainment for the PlayStation in 1999 in Japan, 2000 in North America, and 2001 in Europe. Wikipedia Geneza: 2. prosinca 1999. Kraljevi koji stoje iza najbolje priče ikad: Takehiro Kaminagayoshi; Yasuyuki Hasebe Onaj koji je naklepao mjuzu: Takeo Miratsu Dizajner koji je kvalitetom nadmašio dizjan FF7-ice, al ne i osmice: Yasuyuki Hasebe Bogovi koji su kreirali remek djelo: SIE Japan Studio, Sony Interactive Entertainment Ekskluzivna platforma koja je vrtila božanstveni kod: SONY PlayStation, PlayStation Portable Broj svjedočanstava koji su sustavno gledali ukazanje ovog remek djela: 1.86 milijuna (nije puno jer gameri su uglavnom heretici) Srdačan pozdrav.
yakuza_stinger Tek druga. Netko mi je uništio prvu temu. Tipujem na Iceka. Dobar je video u objašnjavaju igre, iako traje preko 1h.
Fico Pokrenuo sam peticiju da @yakuza_stinger promijeni ime u yakuza_dragoon koju možete potpisati ovdje.
Zero Šteta bi bila da ovaj FF killer ne dobije remake. Ili nastavak. To što isti nismo dočekali već 20 godina je samo slučajnost, ništa više.
yakuza_stinger Čak ovaj lik u videu da dobro objašnjenje zašto nastavak nebi bio ni potreban. Na stranu relativno slaba prodaja, priča je zaokružena sama po sebi. Možda eventualno da ima isti model ko FF, svaki nastavak drugi likovi i priča.
yakuza_stinger Evo neki info da imamo ozbiljnu temu Baš me video podsjetio na grad u kojem su botovi i gdje moraš mijenjat zakone da bi napredovao u igri. Pa tko to more platit????
wooddiebone Jel ima ovaj serijal veze sa Panzer Dragoonom? Ne znam jel glupo pitanje, ozbiljno me zanima. Postoji mogućnost da sam ih smatrao jednim te istim kroz svoj cijeli život, a sad vidim da je ovo RPG.