Recenzija | Ghost of Tsushima
Znaci po tebi je sve iznad tvoje ocjene potplaceno i neobjektivno?? Po tome si jedino ti mjerodavan onda?
Očekivao sam 90+ kada gle
- Uređivano
Solid_Snake foggy nakon izbacivanja recenzije
Dosta interneta za danas, Solid napravio fatality s ovim
Ja ne vjerujem recenzijama. Samo sebi. Mora nedto gadno bit strgano da ne igram igru koja me zanima. A Tsushima me zanima i to poprilicno.
Potpuno neobjektivna i površna recenzija, ali nisam ni očekivao ništa više od čovjeka koji je napisao onu plaćenu FF7R recu. Još kad prizna da nije igrao s hrvatskim titlovima, nije ni mogao razumjet priču, sav kontekst se izgubi u engleskom prijevodu. Zato i kaže da je loša
Inače mislim da ću počekat do malo većeg popusta prije nego probam. Dosadni sidequestovi, repetitivan open world i mlaka priča su stvari koje sam se nadao da će bit bolje jer me combat u videima nije baš oduševio. Doć će na red valjda prije nego PS5 izađe.
Otkad je Witchera ja sve igram na poljskom jeziku. Ništa ne razumijem, ali vjerujem da valja.
Tako je, sve ispod toga nije standard te kao takvo ne zaslužuje ubacivanje u naše hrvatske presvete konzole.
Zajebancija naravno, jbte kako se tu piše igre bi trebali prodavati u konzumu sa natpisom "kupujmo hrvatsko".
Sad ozbiljno. Lokalizacija je plus ali nikako nesme utjecati na ocjenu.
Tad bi svaki strani recenzent čiji materinji jezik nije podržan automatski morao rušiti score.
- Uređivano
ma kako god da je. ja igrati! ja sjeckati! mika sjeckati!
Po meni je ovo uzasna ocjena za PS ekskluzivu..stvarno steta. A ako icem virujen , virujen Foggyevom sudu jer su mu dosadasnje recenzije bile onakve kakve san ja sebi stvorija u glavi . Steta steta
Odkad je 7-8 losa ocjena? Budimo
realni nema puno igri koje zasluzuju 9-10 ocjene !
- Uređivano
Ja obožavam foggijeve recenzije.
Idu otprilike ovako
- U deset dana igranja odigrao je 50 sati dugačku open-world igru dvaput
- Morao je dobiti platinu prije izlaska igre pošto poto
- Toliko je pregorio u igri da mu svaka sitnica smeta
- Tako isfrustriran igrom je krenuo pisati "objektivnu" recenziju
Pa i ja si gledam, kao da je 72 (vise od 70!) neka losa ocjena. Po meni je to jedna solidna ocjena za igru koja mozda ne uvodi neke novosti, ali za ljubitelje recepta bit ce sigurno ok. Kas vidim JRPG koji ima sedmaka, rijetko sto me moze sprijecit da ga odigram...
Kad procitam ovo "niska ocjena za ps ekskluzivu", nije mi jasno zasto to mora ici u taj kontekst, pa ako je igra ekskluziva, ne mora znacit da je odmah dobra. Ocito nekima je, meni nije i ja sam svoje obrazlozio, mozda sam bio ostar, ali ne znam sta se mora tu desit da ja vidim devetke i desetke, ja ih tu ne vidim, to cuvam za igre koje su ih zasluzile (i ff7r )
Svaka čast na recenziji, jako lijepo napisano! Na onaj post o 140 za Witchera sam legao
Gledao sam malo gameplay i druge recenzije i iskreno ne izgleda mi nešto bajno bar sa strane priče i side questova, gameplay mi je zapravo čak i OK. Iskreno, očekivao sam da će ovo biti igra gdje pustiš mozak na pašu i uživaš u lijepoj grafici i gameplay-u.
Kako god, svaka čast na objektivnoj recenziji i trudu!
Ako čitate samo tekst od foggya, saznate sve što je potrebno. Puno toga je fino objašnjeno i prezentirano. Foggy zna rastaviti igru na proste faktore i to prenjeti u tekst kako bi sami stekli dojam o njenoj kvaliteti.
Stvar je samo na kaj vi stavljate naglasak u davanju ocjene.
Ako od igre ne tražite neke velike inovacije, nego je dovoljno da ima amalgam već poznatih i dobrih mehanika, samu brojčanu ocjenu slobodno dignete za puno više. Igra je gušt za igrati i prekrasna za prolaziti i istraživati te gledati i slušati. To je to.
- Uređivano
Bilo je očekivano za Famitsu.
IGN i slične jako objektivne kanale.
Kak da ne, ja kažem da bum igrao jer me ne smeta ni 60/100 ali bogami nije za 10/10 da ga jebeš.
To mora biti dijelo bez izuzetaka, iznad svega do sad viđenog što je izvjesno da Tsushima nije. Pomirite se, to je samo igra na kraju dana.
Prestanite srat po čoveku i recenziji više, nije svijet počeo sa Playstationom i njegovim ekskluzivama.
@foggy daj prosim te pomogni sam sebi pa digni ocjenu na 95/100. Kaži da se radilo o pogrešci.
Tzereen Ako čitate samo tekst od foggya, saznate sve što je potrebno. Puno toga je fino objašnjeno i prezentirano. Foggy zna rastaviti igru na proste faktore i to prenjeti u tekst kako bi sami stekli dojam o njenoj kvaliteti.
Tocno to recenzija i prezentira. Ocjene treba ukinut, mozda bi ljudi onda procitali bitne stvari. Vjerovali ili ne, u reci ima i dosta hvale, od borbe, okolisa, cak i istrazivanja pojedinih stvari...Zapekli se mnogi za nebitne stvari bas
- Uređivano
No vidiš da se i Master složio.
Dao bi vam primjer koji sam spomenuo nekad, Days Gone.
Igru su sposrali svi redom, ok bio je navodno problem tehnički na launchu
(Igrao sam tek nakon patcheva) no meni je atmosferom, gameplayom pa čak i grafikom jedna od najboljih ikad koja je uspjela prikazati "zombie" tematiku u open worldu.
Perfekcija kad se spusti mrak, tank prazan, municije malo a živina na sve strane, pogotovo sa sony slušalicama.
Priča isto nije loša i zapravo ima jebeno dobar twist. Samo kaj studio nije baš zvučan pa su gledali svaku manu. Mane koja ima svaka igra većinom.
- Uređivano
Tako je, platinum slušalice sa virtualnim 3D zvukom.
Za mene koji sam u zgradi odlično oponaša neki bolji soundbar pošto isti ne dolazi u obzir radi susjeda.
Nisam probao druge pa ti nebi znao ali meni su platinum vrh.
Multiplayer i sp igre.
Problem s ovom igrom je sto je SONYJEVA EKSKLUZIVA pa shodno tome ne smije bit manje od 9/10. Nedo isusbog da bude drugacije. Foggy, ban.
- Uređivano
Ovako, nisam audiofil ali jebačke su za PS ekskluzive, imaš na storeu APP koji ima preset direktno od proizvođača igre.
Svaka eks.
Te presetove nemoraš koristit(ali je bolje) a po želji ih editiraš.
Recimo, za God of War je preset s naglaskom na čistoću zvuka i glazbe uz medium bass i punch.
Dok za pucačine i TPS opet drugačije.
Ono što im je mana je slabija ergonomija mada ne igram dulje od 2-3 pa ne smeta.
- Uređivano
pravednik
A udobnost na glavi? Especially nakon dugih perioda? Jel vruće, se znoje?
yakuza_stinger Problem s ovom igrom je sto je SONYJEVA EKSKLUZIVA pa shodno tome ne smije bit manje od 9/10. Nedo isusbog da bude drugacije. Foggy, ban.
Btw, da. Obrišite mi account.
Već nakon onog prvog trailera očekivana ocjena.
TexasFlood E vidis, zaboravih spomenut...Taj trailer je bas vjerno prenesao brige i dojmove koji su takvi vise manje na kraju i ispali.
Sve ovo poslje sto hajpaju meni sad izgleda kao neka druga, bolja igra. Marketingom ubijaju, a ispod haube onaj trailer od 18 minuta....