sanzo
Svi smo mi počeli više manje od istih generacija konzola i igara i koliko god igre prije dobro ili loše izgledale, gameplay pored priče (ako se igra jako oslanjala na priču) je bio najbitniji. Ja se sjećam masu igara iz djetinjstva kako sam ih igrao i uvijek mi je u pamćenju ostalo kako sam se osjećao dok sam ih igrao, a ne kako su izgledale - znaci igrao sam ih da ih igram . I dan danas postoje takve igre, ne toliko puno ali ih ima iako se fokus skroz maknuo sa (meni) bitnih stvari.
Sad se sve to promjenilo i ljudima razlog zbog kojeg su zapravo počeli igrati igre više nije bitan već je produkcija što je na kraju dana ironično.
Osobno bih radije igrao igru sa PS1 grafikom ali da ima inovativne stvari nego neki AAA drlog bez trunka duše.
Ali vrtimo se u krug bezveze, kužim da su se ljudima promjenili prioriteti i ako ih to čini zadovoljnim onda je tak svejedno, ali da…
Tzereen Walking Dead je bio također jako dobro prihvaćena i ocijenjena igra, a kakav je gameplay imala?
Meni je tad ta igra bila inovacija u svom žanru! Odlična priča koju prati choice based gameplay sa QT eventima, dobrim puzzlama i ono najbitnije odlukama koje imaju trajne posljedice koje se epizodno otkrivaju.
Igra nije izgledala bog zna što za svoje doba, ali je kroz pametan balans priče i inovacije u gameplayu tj način na kako je dostavljala nove epizode i tvoje odluke koje dolaze snjima je ostala jako pamtljiva!