pravednik pročitaj bolje kaj sam napisao.
Kao prvo, meni nije 10/10. Možda 3-4 igre u povijesti su mi bile 10/10.
Kao drugo, metacritic ne bi smio biti glavno mjerilo kvalitete, jer vrlo često nije objektivan. Ali, kad smo kod toga, stvarno lako razlikuješ koje su igre namjerno bombane, a koje zbilja ne valjaju. Čim imaš jednak broj 0 i 10-ki, nekaj tu smrdi, netko namjerno srozava ocjenu. Ako imaš sve trojke, puno je objektivnije i vjerojatno ima istine u tome.
Kao treće, ljudi vole širiti negativu i puno češće ćeš imati slučaj namjernog bombanja ocjene, nego namjernog veličanja.
Kao četvrto, metu sam naveo kao odgovor na pitanje, koji je generalni konsenzus, jer ga nećeš dobiti na temelju mišljenja 6 ljudi s FFA foruma.
I kao zadnje, čak je i sami foggy, koliko god da se s brojkom njegove ocjene nikako ne slažem, tekstualno dobro napisao recenziju. Realno, po tekstu je trebao i dati više nego što je napisao, no dobro. Ali kaj je najbitnije, kak je i danas rekao - neka ljudi probaju i svako za sebe neka da mišljenje.
Tu je na forumu baš postao neki meme srat po Tsushimi. Ja jedino kaj pokušavam naglasiti je da je ovo actually pogođena igra. Npr. i ono po čemu ljudi najviše kenjaju. I likovi i radnja i odnosi. Kod njih su stvari malo drugačije nego kod nas.