mpx bio je popis igara, da bilo ih je na stotine sigurno. Meni su prve bile Fifa 99 (prvi disk koji sam ubacila u PS) Tomb Raider 3, Spyro 2, Carmageddon II, Driver, Gran Turismo 2, a nakon toga sam se zarazila horor avanturama Residentom, Silent Hillom, Clock Tower, Alone in the dark igrama... i Broken Swordom
Zaboravljene igre PlayStation 1 ere
Sjetio sam se jedne.
Ronaldo V Football.
To je bila moja FIFA.
I Anna Kournikova Tennis.
Fućkaš Top Spin.
- Uređivano
Fifa 99 - Prosinečki s crnom kosom i brkovima...
Zadnja igra u kojom san igrao s Hajdukom.. (CM/FM ne računam)...
Bila je i Rijeka i Kroacija...
Crveni za start na golmana su bili redoviti.
Akuji the Heartless, Gex ( igre od Crystal Dynamicsa), zatim Shadowman, Nightmare Creatures, Deathtrap Dungeon, Tiny Tank, Chase the Express, Alone in the Dark 2, sve su to igre koje su imale neku atmosferu. Ili sam ja bio mlad. Uglavnom, doživljavao sam gaming tada na jedan drugi način, bio zaluđen igrama i nestrpljivo iščekivao da novim naslovima skinu zaštitu.
Inače, Kula World ima spiritualni nastavak, zove se Puzzle Dimension i na Steamu je.
foggy Sjecam se da sam svim silama Riven htio igrat (5 cda, rek'o mora da valja). Ubacio sam ga u plejku i sam sebe ubacio u najveci bed ikad. Koje smece nevidjeno.
Riven je jedna od najboljih igara svih vremena, ali nema teorije da neki random klinjo na PS1 to može proć. Ipak je to lakše na PCu i sa godinama iskustva.
Od svih igara u tekstu, iskreno najviše se ističe Sheep, Dog and Wolf. Ostale su ostavile utjecaja na jedan ili drugi način u nečemu novijem, ali Sheep je unikat. Vagrant Story kad već nema nastavak ima svoj "štih" u ostalim Ivalice igrama, barem to.
Vampire hunter D
to sam zaboravio
foggy Woot?
Riven je nastavak Mysta. Da nije bilo Rivena nikakva igra s naglaskom na detaljan svijet i priču spojenu sa mehanikama ne bi postojala. Riven je pradjed onoga što danas zovemo "environmental storytelling" i ima jako malo igara koji dosežu istu razinu. Jasno, ne možeš samo upast u Riven onako ovlaš, moraš i Myst odigrat prije da sve shvatiš. Na PS1 je to malo zez radi sporih kontrola, bolje to na PCu di je i napravljeno. (Inače, s razlogom je na 5 CD-ova, ne samo zbog FMV-a... Ali to je već spoiler territory.)
- Uređivano
alexy Dosao sam daleko u igri, ps1 verzija je uzasna i igra mi je bila dosadnija od tsushime
Mozda je to samo klinjo u meni to tako vidio, ali mislim da nema sanse da sad to ponovno idem igrat, nisam lud za spomenutim zanrom.
Kad si odigrao igru i sto je plus? Nemoras spoilat, ali ne smeta me ni ako spoilas.
Tek sam sad shvatio koliki sam gamer ili no lifer bio. Pa sve sam odigrao što pišete. Od Gexa, Tiny Tenksa do ovih poznatijih. Auuu. Postar je bio najsretnija osoba jer su mi svaki dan skoro stizali pitati, a ja sam ostavljao uvijek par kuna više za dostavu.
Samo cu rec, plavi oglasnik rubrika 22 informatika, tko je dozivio, znat ce
foggy Mozda je to samo klinjo u meni to tako vidio,
Sigurno, jer Riven nije lak zalogaj. Riven ima jednu od najtežih zagonetki općenito u gejming sferi, bez pretjerivanja. Mogao bih danima o Rivenu i koliko je utjecajna na više manje sve šta si odigrao u svom životu nakon 90ih. Nisu Myst i Riven bezveze jedni od najprodavanijih PC igara ikad. Fantastičan svijet, sjajni likovi, teške mozgolomke (a jako logične), ništa ti nije servirano na pladnju. Mislim, ako nisi za avanture, nemaš tu šta tražit, to je otprilike ko da ti dam Rat i mir kao prvu lektiru u životu, to neće nikako proć.