Pročitaj na portalu
Članak

Zaboravljene igre PlayStation 1 ere

Paralelni svemir. Tosteri govore, slamke hodaju, ljudi lete. Alisa u zemlji čudesa. Druga strana Rogera Rabbita. Syphon Filter je eksluziva za PlayStation 5 a Parasite Eve Village gura Xbox Series X u laganu prednost pred nadolazeći rat konzola. Što bi bilo kad bi bilo.

Auuu kakav nostalgični put. Daj nam i part II teksta. 😊 Obožavao sam Sheep, Dog N' Wolf.

Tomba 2 mi je puno draža bile, od navedenih nisam samo Vigilante 8 igrala. Da li je netko od vas igrao igru Egypt 1156 B.C.: Tomb of the Pharaoh, tada sam bila zaluđena Tomb Raider igrama (a i danas ih volim) a pošto je u naslovu bio Egipat i Tomb moj naivni mozak je pomislio da ima veze s Larom. Čim sam je pokrenula shvatila sam da nema veze s Larom ali ipak sam je odigrala te mi čak i nije bila toliko loša. Syphon Filter prvo nisam htjela uzeti jer sam mislila da ima veze s nekim popravcima perilica rublja jer sam igre tada nabavljala od lika koji je bio serviser kućanskih aparata 😆

Ja sam igrao sve nabrojene i sad kad ih vidim, pitam se zašto. U to vrijeme nam je stvarno bio isključen filter kvalitete, odnosno nije postojao.

mislim da sam samo syphona igrao, ali bolje da nisam ni to. vec sam tada imao dovoljno ukusa i samopostovanja da izbjegavam ps one igre.

Igrao sve, presao sve.

Sjecam se da sam svim silama Riven htio igrat (5 cda, rek'o mora da valja). Ubacio sam ga u plejku i sam sebe ubacio u najveci bed ikad. Koje smece nevidjeno.

Nemoguce je sve obuhvatiti, ima naslova vise od previse. Rado se sjetim Alundre (prve), Tombova svakak, ali i japanskih hitova poput Hoshigamia i ostalog low budget drloga sto sam volio mnogo...

weky nije bia isključen filter kvalitete nego je to tad bila top kvaliteta. isto ka šta će i za 20 godina ovo šta nam je ps5 grafika wow biti smiješna

nije istina. originalni doom iz 93. je i dan danas super igriv i graficki prihvatljiv kao i mnoge sega genesis i nes/snes igre, dok su ps one igre sve redom, osim jrpg-a, neigrive, a apsolutno graficki sve ogavne. upalis unreal tournamet 1999 i upalis neko smece iz iste godine za ps one pa ces vidjeti o cemu pricam...

Grijeh je ne uključiti Huga na njemačkom ovdje.

Filter za sifon sam igrao, ali samo na Demo disku i to NTSC verziju tak da je slika bila crno bijela.
        Sjećam se da sam imao tazer koji je tresao na daljinu i da sam kompletan demo prošao sa tim.

Ja volim tu losu estetiku i warping teksture ps1 igara. Ima nesto charming u tome. Dakako to ne iskljucuje da su neke igre bile teski delog po pitanju igrivosti.

Ne sjećam se baš da se tada nešto puno grintalo na grafiku i kontrole...
          I gamerima i devoloperima su to bila uglavnom prva iskustva s 3D igarama..
          Igraone su bile pune...
          Svi su igrali ISS, Tekken, Gran Turismo, MoH, THPS, Silen Hill, MGS,....
          Tada je ponovno bilo cool biti gamer....
          Legendarana konzola...
          More odličnih naslova... kako popularnih tako onih koji su mnogima prošli ispod radara...

Duboko su mi ostale u sjećanju Heart of darkness i Pandemonium. Volio sam ih jako

Možda opskurno totalno, ali meni je među dražima bio Bushido Blade.
              Puno od te igre bi današnje igre mogle naučiti.

Pratim dugo ffa al nikad nisam kreirao profil, reko sad moram da komentiram da je ovaj post predobar i dobio sam nostalgija trip i samo ocu reci GOOD WORK!

SH, RE, Syphon Filter, MGS, MoH, Tomba, Parasite Eve... Samo djelić onoga što je nudio PS1. Nije čak ni nostalgija u pitanju kod mene jer sam nedavno ponovo igrao neke od tih igara i uživao. Kako netko može sad pljuvati po toj generaciji, pa bilo je izvrsnih ostvarenja + otvoren je put novim nastavcima i raznoraznim žanrovima za sljedeću generaciju konzola.

Kula World, ajme koliko sati i noći provedene uz ovu igru. Zamislite memory card koji ne radi i onda svaki put ispočetka, to su bili dani 😅
              Svakako bi na listu dodao Kingsley's Adventure, je igrao to netko?

dormin Ne sjećam se baš da se tada nešto puno grintalo na grafiku i kontrole...

Ma to ovaj moderni glas koncila nabada pizdarije.

Kikiller Heart of darkness

Da, ses.

Ja se samo sjećam da tad nije bilo biranja. Braća, sestra i ja igrali smo doslovno sve što dobivali s vremenom, a danas odigram 5% onoga što imam.

GeraltTheWhite
                Ajme obožavam tu igru, ne znam ni sam koliko puta sam je prošao. Mogao bih opet emulator pokrenuti 😃