Meh, meh i meh.
Vjerujem da je ovo interesantno fanovima Ubija, and that's fine, ali ništa me nije nažalost zaintrigiralo osim emotivne depresije kada sam vidio Sama u onom sranju.
Ass Creed standard kao i svake godine (dvije sad, koliko?).
Far Cry, dobar trailer, ali ono, očekujem sve na isti kalup. Osim naravno one fizike iz dvojke. Naravno to su izbacili.
Šta je ono još bilo... Ma ne mogu se ni sjetiti.
Meni je Ubi ubjedljivo top kao najgora kompanija što se tiče igara. Jedino im posljednih godina skidam kapu za R6 Siege, ali i to koliko vidim milkaju i milkaće narednih 10 godina (njihovim riječima iz konfe).
Ako ništa i pored svih kritika, Activision se makar trudi sa Tony Hawk, Crash i Spyro remakovima. I'll give them that. Warzone im je bio bum. Ma šta zapravo pričam, imali su Sekiro: Shadows Die Twice. To samo je dovoljno za ovaj gen.
EA nije puno nešto bolji, ali haj, imaju Respawn (Star Wars Jedi: Fallen Order, Apex & Titanfall). I tu i tamo izbace neki gem poput Command & Conquer remastera, Unravela i A Way Out.
Ne pamtim kad sam zadnji put igrao neku Ubi igru. Pokušavao sam Ass Creedove, ali nije išlo. Razmazili su me druge open world igre.
edit.
Eh da, Watch Dogs je bio. Vidim ni sa Ray tracingom ne mogu dosegnuti onaj bullshot od prije 7 godina. Onako, iskreno da ne serem puno, izgleda kao zanimljiva mehanika, neću lagati, ali ništa im ne vjerujem dok ne vidim sam i ne sačekam recenzije.