Znači Batman nije kandidat za Goty?
Stvarno??

Šta bih volio: da MGS pokupi sve.

Šta će se desiti: Witcher će vjerovatno ugrabiti 80% nagrada

Šta bih volio: da MGS pokupi sve.

Šta će se desiti: Witcher će vjerovatno ugrabiti 80% nagrada
Po meni zasluzeno....

Fantasticna godina. Igre iz 2015. ce obiljeziti citavu generaciju koliko je dobrih naslova. I onda netko kaze da nema igara..
Meni je osobno GOTY MGSV iako odmah tu titulu mogu dati i W3 i Bloodborne koje cine samu elitu igara ove godine. Realno Bloodborne je najbolja igra ove godine. Sve su nastavci a ovo originalan IP (iako koristi souls framework). Fantastican gameplay, prica, svijet, atmosfera , glazba pod direkcijom genijalca. A jos imamo i igretine poput fallout, batman, tomb raider a i manji dragulji poput until dawn i mad max.

Bloodborne GOTY, iza njega Witcher 3. 2015-a je zasigurno najjača godina po RPG-ima. Neverovatno. Šteta za Personu 5.

Također Project CARS nije u konkurenciji za najbolju Racing igru?
Jesu li oni normalni?
Forza 6 je, a CARS nisu?
Stavljen je i Rocket League...

Witcher 3 po meni (no shit  ) Odmah iza njega mgsv. Bloodborne koliko god bio odlican, jako lici na DS i mijenjali su samo setting, tako da mi nije materijal za goty, ali za jednu od drugih kategorija svakako. Batman nikako zbog PC fijaska, jednostavno to je too much. Kao da damo zlatnu loptu Messiju a da sjedi na klupi cijelu sezonu.

Fallout nema veze sa gotyem. al to je ono, moja igra je bolja od tvoje

Witcher 3 po meni (no shit  ) Odmah iza njega mgsv. Bloodborne koliko god bio odlican, jako lici na DS i mijenjali su samo setting, tako da mi nije materijal za goty, ali za jednu od drugih kategorija svakako. Batman nikako zbog PC fijaska, jednostavno to je too much. Kao da damo zlatnu loptu Messiju a da sjedi na klupi cijelu sezonu.
Ovo ne stoji.

Menjali su i stil borbe tako da bas ne lici na ijedan DS. A gle cuda, DS 3 je pod utjecajem Bloodbornea.

Ok ubrzali su fight i maknuli shield big deal.. Sve što vidiš u igri jako podsjeća na Souls igru i to je činjenica. Igra nije nastavak Soulsa, a ima kompletno njegovu mehaniku, gameplay, pa čak i font slova nisu mijenjali i ostavili onaj prepoznatljiv i fanovima drag. Opet ponavljam, po meni pored ovakve konkurencije nije za goty. MGSV je eksperimentirao sa open worldom i uveo nove stvari, kao i witcher 3.

Ok ubrzali su fight i maknuli shield big deal.. Sve što vidiš u igri jako podsjeća na Souls igru i to je činjenica. Igra nije nastavak Soulsa, a ima kompletno njegovu mehaniku, gameplay, pa čak i font slova nisu mijenjali i ostavili onaj prepoznatljiv i fanovima drag.
Kak moze imat DS-ov gameplay ak su u ubrzali borbu, maknuli stit ( iako ima jedan u igri i besmislen je ). Sam sebe kontriras.

Gle to je moje misljenje s kojim se nemoras slagat. Ubrzani hit and run ili teski kiting u nekim buildovima ne cini bas drugi gameplay.

Igru godine biraju po žanru ili ukupno?

RPG = Witcher 3

UKUPNO = Witcher 3

Moje osobno mišljenje...

Iako još nisam stigao igrati MGS V, pa moje mišljenje nema neku težinu.. Hehehe

Iako još nisam stigao igrati MGS V, pa moje mišljenje nema neku težinu.. Hehehe
I ja sam mislio sastaviti neku svoju realnu listicu top topova, ali kad malo razmislim, rijetki su kvalificirani dati objektivan dojam.

Prvo da krenem od sebe, baš nema smisla ni reći "MGSV mi je najbolja igra svemira" ako nisam odigrao ni Bloodborne, ni Fallout, Witcher, Tomb Raider itd. itd...
Ja mogu lično smatrati da mi je to igra godine, ali kao i tebi, nekako mi to nema neku težinu.

U svakom slučaju ova godina je debelo pokazala svim paćenicima koji kukaju da igre posustaju da zapravo nikad nije bilo plodnije, a sljedeća također ne pokazuje znakove posustanja.

Kruha i igara jel.