Zar ne igra vise nitko U4 MP osim mene? Ja trenutno na 86. levelu, nema jos puno do 90. Ali vjerojatno ce sa posljednjim velikim updateom dodati jos 10 levela - do 100. Meni je inace U4 MP zakon, najbolji od sva 3 Uncharted multiplayera. Mozda zato sto sam najbolji u ovome. Ovdje imam K/D 1.6 (ako ne zbrajam Down i KO, nego samo Down), a u U3 sam bio u minusu haha. Mysticals, sidekickovi mi ne smetaju kao nekima (za one koji zele Classic mode - vraca se u Playlist Betu od danas). Najveci mi je uzitak nekoga revajvat sa Cintamani Stoneom i taj mystical uvijek koristim. Od drugih bas nema velike koristi, poput El Dorada i Indre,ili ih ja ne znam koristit. Mene najvise smeta taj matchmaking i vrijeme koje je potrebno da mec pocme. Mislim si kako je drugdje. Vjerojatno na PC-u u Call of Dutyju upadnes u mec za 10 sekundi. Ovdje vjerojatno treba nekih 10 minuti da upalis igru, da ucita multiplayera, onda dok nade igrace, pa jos par minuta dok pocme mec,... A koliko mi se puta dogodilo da taman pred ulaz u mec zablokira i onda moram izac iz igre. Ili mi je pojavi bijeli kabel na ekranu, pa me nedugo nakon toga izbaci iz meca. Nazalost laga ima i dalje i zna stvarno iritirati. Najbolje je kad netko puca prema tebi, a ti trcis u cover. I taman kad si stao u cover, on tebe downa. Nije mi jasno kako Sony nije mogao stavit bolje servere - ipak je Uncharted trenutno najveca PlayStation ekskluziva. Ali vjerojatno ni njih nije briga jer Uncharted multiplayer smatraju nesto manje bitno. I da, taj problem sto te zna spojit s klanovima - koji je smisao toga? Zbog toga sam i odustao od Ranked Team Deathmatcha. I da na mogu stat na kraj igracima koji koriste turbo joysticke - sa tim joysticima sa najjadnijim pistoljcicem u igri rade cuda i ne mozes im nista. Ne znam tko moze rec da to nije varanje. Takoder, blindfire, kao i u prijasnjim djelovima me jako nervira, ali to je ocito napravljeno zbog casualaca - da igra bude pristupacnija svima, iako je U4 MP opcenito pristupacan. Spominjali su u zadnjem streamu da rade na promjenama za blindfire, pa vidit cemo. Sve u svemu, ja sam zadovoljan sa multiplayerom. Zapravo, ovo mi je najbolji multiplayer koji sam ikad igrao (zapravo nisam ni igrao ni jedan drugi multiplayer) i planiram ga igrat do daljnjega. Cilj mi je doc do zadnjeg levela i otvorit sve skrinjice, a za to ce trebati jos dugo vremena. Ovaj vikend je 50% bonus relicsa na challengeove - danas nisam htio rjesit challenge, da sutra dobijem vise relicsa. A sljedeci tjedan je godisnjica izlaska Uncharteda 4 (10.5.), pa mozda nas s necim obraduju.