maverick Icek tebi je garant zao sto nisu jedno 18 remastera najavili 🤣 , a ja nikad sretniji. cak cu im oprostiti i onaj C&C. izuzetno mi je drago sto nema mass effect i dead space remastera. ea trolla dosadne fenbojeve kao nitko.
Icek maverick tebi je garant zao sto nisu jedno 18 remastera najavili Mass Effect trilogija, Dead Space trilogija i eventualno Need 4 Speed Underground...i ja sretan 😃
wooddiebone Čak sam i ova slova pisao iako sam znao da će bit eaplaylive odma. I odem na sajt, koje igre se djele? Sve sranja. Mogli su bar Dead Space 2 stavit. Taj mi fali.
Nexus Znači EA je doslovno zaboravio najaviti igre. Lol. Skate je najavljen, ali ovi očito nemaju ni screenshot concept arta za pokazat 😅 Kao i uvijek. EA krepaj.
Fico Imali smo konferenciju na kojoj se moć nove generacije manifestirala u tome da se može igrati kao jagoda. Imali smo konferenciju koja je prikazala igru čiji je dizajnerski pravac taj da im modeli izgledaju kao iz Morrowinda na low kvaliteti. I onda smo imali ovo. Ja najozbiljnije mislim da je 2020. velika parodija i da je simulacija otišla u kurac i testiraju neke rubne slučajeve.
Kikiller Haha, EA prikazuje nove igre 😃 Hahaha, to mi izgleda kao kad HDZ ili SDP prikazuje novi program pred izbore. Najbolji komentar sa yt zasad: ''Ea be bringing back how I felt when my dad left to buy milk''