Flipper Meni je samo konzola (PS4 Pro) znala tu i tamo puckati. A moguće je da to puckanje nisam ni čuo od ventilatora. 😃
Tzereen hulahopka zastanem i divim mu se, prekrasan mi je i jedva čekam da ga pipnem That's what she said
Zero Ma ako nije dovoljno otvorena skinut ćemo i ta dva bijela lista koja su nakeljili na konzolu, hešteg internet stručnjaci.
Zero weky Mislim da je to sad definitivno no.1 Sonyjev problem, što tijekom konferencije nisu naveli točne dimenzije konzole pa da znamo prilagoditi namještaj pola godine prije launcha kako bi sve bilo spremno.
weky Using the disc drive as a point of reference, we estimated the PS5 to have the rough dimensions of 15.74" x 8.79" x 3.97". #NEČESTAT
Deadwalker Mogli bi u paketu s konzolom prodavati Lappland. First day edition, limitirana serija. Na regal otisnu simbole plejstejšna.
Zero Deadwalker Dovoljno je i da Weky pošalje skrinšot koliko ih je puta ovdje izreklamirao, brijem da će napraviti jedan primjerak po mjeri samo za njega.
Kikiller Nema šanse da konzola bude nečujna. Opet će rondat i letit nakon par mjeseci upotrebe. Možda ona zadnja serija PS5, tamo za 5 g. bude tiha i prigodna za stavljanje u boravak. Do tad ništa, budeš ispod stola kao i svi ostali ljepotani do sada 😃
foggy Kikiller Tvoja zena bome ima sta sutat nogom ispod tog stola. "dragi, kakva ti je juha? - Nije bas slana ljubavi..." - glasan i tup udarac odjekne ispod stola
Deadwalker Zero Narudžbe putem refferala FFA - growth 1800% vs November 2020. Vrijeme je da redakcija dogovori nekakav affiliate.
chono7 @hulahopka pusti ove forumske casanove i cujemo se na Discordu na EA presici. Pokazem ti svoje kuciste, stane 6 PS5 u njega 😁
maverick Icek odkad si se ti toliko bacio u digitalce? zar nemas ti pune ormare igara ili se ja to nesto krivo sjecam?! meni su ps konzole vecinom bile na podu. za nesto vise nisu dostojne!