Pročitaj na portalu
Članak

Ovo je prvi pravi prikaz Mafia remakea

Na PC Gaming Showu upravo smo dobili prvi pravi prikaz remakea legendarne Mafie koji bi trebao ostati autentičan koliko je to moguće. Zadržana je struktura misija, ali su kompletno prerađeni vizuali, unaprijeđen je gameplay i vozni model koji, srećom, ima onu istu težinu (tako barem kažu). Mafia Remake izlazi 20. 8. ove godine.

Kako su uspjeli zasrati Mafiu 2 od SVIH igara u serijalu? Stvarno moraš bit specijalac.

Nexus A vidjet ćeš kako lako tek kad ovo izdaju. Neki strahovi izlaze na vidjelo s novim trailerom.

Ebote taj Hangar 13 je jedan od nesposobnijih developera.Oni zaseru 10.god staru igru (Mafia 2) koja nit na PS3 nije bila tako očajna.Mafia 3 im je isto drlog.Sad je samo pitanje kolko su uspjeli ukenjat tehnički i gameplay-om i ovaj Mafia Remake.

doktor1 Hangar 13 je isto imao prste u tome.Da imaš igru kao ja onda bi vidio na početnome ekranu da su i ono radili na ovome drlogu.

Cca 15-20 sati po sjećanju. Samo priču i imaš, prva Mafia nema side content, collectablese, ništa.

Tako nekako kako je Weky rekao. Većina misija je između 45 minuta i sat vremena s opcijom da se na većini njih može i skupiti jedan dodatan auto, a samih misija ima 20. Mislim da se može isto ili malo dulje trajanje očekivati i od remakea.

Manje radi novih gameplay mehanika.
    Mafia je baš radi kretanja i kontrola bila užasno "spora" igra. Uštogljeno jako u usporedbi sa GTA III ili Vice City.

Ovo je prvi pravi prikaz Mafia remakea

trailer: NOT ACTUAL GAMEPLAY xD

Malo su mi fulali Tommyev izgled, složit ćete se.

"Fulali" su izgled cijele ekipe. Ali to je tako sa remakeovima. Ipak nije remaster u pitanju

Ni novi izgled ni glas mi ne odgovara liku.