fensisuperstar milicevic87 haha gledam ja na što me podsjeća taj tekst kad ono... lyricsi As I walk through the valley of the shadow of death
fensisuperstar Tzereen Pa nije Kulijo izmislio taj tekst. To je iz biblije. fensisuperstar podsjeća znam ali kazem prvo što me asociralo izvoli 😃
Tzereen Pa nije Kulijo izmislio taj tekst. To je iz biblije. I daj mi da gledam Michelle Pfeiffer na stillu, a ne Kulija.
Tzereen Majkemi, to je najljepša žena koja je ikad hodala zemljom. A uz to što je lijepa, je i sexy as hell. A to je vrlo rijedak podvig.
Fenix Drazo trebali bi u Crnoj Gori isto imati u opcijama naš jezik. Ali nisam 100% siguran. Ili želiš kupiti iz HR igru da budeš siguran?
zontra prayer Objektivno 9.7/10, jedna od najboljih igri ikada. Svatko ima pravo na mišljene i naravno da ti se može ne svidjeti TLOU 2, ali jednostavno si u krivu. Bilo bi lijepo imati više ovakvih igri koje pomiču granice i imaju muda riskirati.
yakuza_stinger Jednom će se ljudi osvjestit iz stoljetnog sna i shvatit da Naughty Dog ne zna ništa drugo napravit nego skopirat druge igre/medije i umotat ih u jeftino udaranje u kvazi-emocije. Nešto poput cajki. Svi seru po njima, a kad se napiju svi razbijaju čaše na njih.