ikral Icek Pa ono, meni je ok ali samo to. Vjerojatno puno bolji dojam uživo ali teško da će išta nadmašiti fat PS2 po izgledu. I sranje, ljepši mi je all digital a želim imati BD drive. No, naviknut ću se, to je najmanji problem.
Icek Ako si vidio fake slike mat crnog i original grey, e ti izgledaju sexy. Ruter-like sexy, ali ipak sexy 😃
Matador Icek Verzija s diskom će skoro sigurno morati ići na stalak, zato jer zbog disk jedinice nije simetrična pa teško da će stajati. Ako je stalak obavezan za oba položaja, onda ga očekujem u standardnoj opremi.
wooddiebone Matador Horizontalno nije niti Digital simetričan tako da će oba trebati stalak. Zapravo, BD verzija bi prije mogla bez stalka ako su dno BD drivea i ovaj vrh sa donje strane poravnati (izgleda kao da nisu). U svakom slučaju, uvijek može stajat na hero lol
Chaky Obje ce morat na stalak, jer mislimda jos nije poznato gdje je usis zraka. Ako je negdje bilo objavljeno, molim vas da me prosvijetlite.
ikral Icek Onda napraviš neku podlogu od onih nožica za namještaj ili zvučnike i sl. Možeš i od gume neke izrezati tri-četiri čepića i polegneš na to, bitno da je elastično i ne vibrira. Ono što mene zanima je zašto bi konzolu ugurao u prostor gdje jedva stane, nije li to mimo preporuka proizvođača?
Icek ikral Zato jer mi je iskorišten i popunjen apsolutno svako kvadratni i kubični centimetar gaming sobe. @fensisuperstar ti to može potvrditi.