KENA: Bridge of Spirits

Datum izlaska: 21.09. 2021.
Izdavač: Ember Lab
Developer: Ember Lab
Platforme: PlayStation 4, PlayStation 5, PC
Trailer:

Ova igra me je možda i najviše zaintrigirala od svih predstavljenih na eventu. Izgleda kao slatki šareni miks Tomb Raidera i Horizona. Osim zaista šarmantne grafike, borbe djeluje fluidno i lijepo, priča bi mogla biti OK. KENA je definitivno igra na koju treba obratiti pozornost, bez obzira što mislili o "indijancima".

KENA definitivno ubila pressicu. Daleko impresivnija od svega ostalog.

Novi IP - check
Next-gen grafika - check
Pokazali gameplay - check

Strašno mi se sviđa umjetnička direkcija, odlično osvjetljenje, predivni kadrovi. Vidi da se da znaju što rade. Ovo, Stray i Horizon su mi top 3 igre ovoga eventa što se tiče vizuala.

Do Horizona grafički čak i najimpresivnija igra na prezentaciji. Baš jedva čekam vidit više. Ali ne znam što očekivat, nisam vidio da su dosad imali išta zapaženije osim animacija za coca colu.

Upala mi igra u oko svojim art directionom. Baš mi se čini da bi mogao biti gušt za igrati.

Meni isto izgleda zanimljivo. Grafički mi je isto izgledalo najimpresivnije, ali igra mi ima 3 red flaga. Pod a) Cross-gen je, izlazi i za PS4, pod b) kretnje su mi malo drvene dok trčkara, a i bili su jako sramežljivi kod pokazivanja melee combata. I ono malo prikazano ne izgleda baš obećavajuće i pod c) Koji su to Ember Lab??

4K screenovi. Nema još official, ovi su iz trailera, pa ima kompresije.

1 / 7

Ovo je uvjerljivo najljepša igra koju su sinoć predstavili........

@gusterko istina. Jedina nova igra kojoj se veselim onak pravo. Drugo mi je sve tako tako, čak i novi Horizon nije neki hype, s obzirom da je sličan sa jedinicom. Ove druge neću ni spominjat.

Ma samo kada su prikazali ovaj sumski gradic na sekund, ogrejalo me oko srca <3

Najmanje indijanska igra sinoć. Baš fora izgleda.

Šta ako vidimo rođenje novih miniona? 😅

Ovo se igra day one!

@wooddiebone Evo izasli PC specsi za igru:

Ember Lab recommends using an AMD Ryzen 7 1700 or an Intel i7-6700K with 16GB of RAM and an AMD RX Vega 56 or an Nvidia GTX 1070.

Znaci ovo su recommended specs za nextgen igru i to jednu od ljepsih sa eventa.

To je recommended.
    Znači za 60 FPSa i High grafiku.

lol.