Svaki dan idem spavat oko 2-3h jer ne želim ugasit... Godišnji iskorišten maksimalno 😃
Ima tolko toga za radit da čudo. Skoro da velim da su i pretjerali sa količinom sadržaja, svako malo mi se pojave sidequestovi čim naletim na neko selo.
I dalje su zanimljivi, nema dosade il zamora.
Imaju taj predobro napravljeni svijet i tu vrstu "protivnika" u igri da jednostavno nemre dosadit.
Dosta vremena mi ode i na rješavanje job-ova koje si sam aktiviram kad mi fali neki item za upgrade opreme.
Main quest riješim tek kad počistim sve do njega / oko njega, a mapa mi i dalje krcata sa upitnicima.
I dalje je fascinantna količina detalja na najsporednijim npc-ovima i quest giverima, nisu normalni da su svakog lika tolko detaljno išli radit.
Jedino čim nisam nešto prezadovoljan je i dalje fight sa ljudskim protivnicima, te kamera koja se brutalno zblesira kad te veća beštija satjera nekud u kut.
Valore i special napade ne koristim previše, jednostavno zaboravim na njih, makar ima dobrih stvari.
Igra mi se Elden, al jbga, izašo je u najgore moguće vrijeme.
Ne namjeravam požurit sa završavanjem Horizona radi njega, isguštat ću se ko prasac u ovome kolko god da potraje.