PS5 HYPE TRAIN
Fico meni uvijek 3 pixela više od mastera u području kite.
fensisuperstar Problem je crtati ispod 1 pixela pa smo taj feature maknuli
- Uređivano
ovaj Mayhem: Single valley izgleda jebeno
Ako nebude najava Knack 3 ja ne kupujem PS5 !
Baš si razmišljam, jasno je da će SeX biti malo pristupačniji PC, pogotovo jer MS ne radi više razliku između PC-a i konzole, ali svi developeri koje su si doveli bi mogli generaciju učiniti kompetitivnom i punom kvalitetnih proizvoda. Nažalost, imam neki feeling da će svaka igra im izgledati kao animirani film s dizajnom sličnim Sunset Overdriveu ili Crackdownu. Svaka igra kojom se MS htio ponositi ove generacije je izgledala identično kao druge... Nadam se većoj raznolikosti u ponudi.
Vidim da nitko ovdje ne razmislja kako bi danas moglo sve flopat.
Ako bude, bit ce i mog doprinosa ovdje. Nada umire zadnja
- Uređivano
chono7 ako flopa konfa a nadam se da neće da svi znaju unaprijed da će biti prcanja.
chono7 FridgeBox je dovoljno napravio danas sa hellbladeom xD
Nisam zadovoljan, palim pc, duple ekrane i krecem u potragu
fensisuperstar jesi ti to meni malo smrsavio? al sam ljubomoran na bradu
hype train? ma neeeeee
Genesis ne to je stara slika hahahah
zontra
Cak ti je i na snizenju 50 % sad
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP1004-CUSA09172_00-LANOIRE000000PS4
zontra Ja sam prošao na pcu, kupio prošle godine ps4 verziju u sancti za 99kn i naravno prošao, ovih dana čak razmišljao platinirati.
Prošla ti je ispod radara jer je igra hidden gem.
Ne znam kak si fulo, al odavno je vani to
Ovo je obicna verzija koje sam stavio link, vjerojatno bi pisalo u opisu da je vr
Da, bas cudno. Uvijek se puno prica o tim remasterima pa mi stvarno nije jasno kako nisam cuo za ovaj.
Svejedno, hvala na linku, budem onda nabavio ovih dana. La Noire mi je jedna od drazih igri na PS3, a bas mi se poceo igrat zadnjih dana tako da cu definitivno nabavit. Jos kad bi napravili neki RDR remaster...
Permission to come on board?
- Uređivano
buz
"https://giphy.com/embed/9RNGg4IQiufp6" width="480" height="277" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen>""
PC MASTER RACE!!!!!!!
- Uređivano
\m/
Evo taman završila Gears 5 i sad sam samo posvećena Playstationu, baš me drma uzbuđenje
Ko djeca u vrtiću.
Izgleda kao da ide nasilno uštekati Xboxu.