PS5 HYPE TRAIN
Gta v lol....gt isti ui, doslovno gt sport sa patchom za campanju...
Za sad fail...
hype train jako usporava...
Nikog vise u vlaku?
:-D
- Uređivano
Očekivao sam više ukratko. No HZD uzgleda dosta dobro. I Kena, koji je multiplatform
Iskreno poprilično mlako, dizajn konzole mi se ne sviđa a sa svim prikazanim me nisu uspjeli uvjeriti da bi trebao kupiti konzolu day one.
Još ako se šuškanja pokažu točnim da će cijena biti negdje između 650 i 700 eura onda se definitivno čeka godina ili dvije ......
Ovo ce biti manji skok u odnosu na PS3 > PS4.
@gusterko to što je amazon objavio te cifre ne znači ida je to cijena. budimo realni mozda samo bacaju cifru da vide reakciju ljudi.
Dok Sony ne potvrdi MSRP ništa nije legit.
fensisuperstar ma da. Već su potvrdili da su to samo placeholderi i nemaju veze s pravom cijenom.
Flipper pa no. Ali usput sa takvim pricecheckom vide što ljudi misle. da sad objave 100 eura/funti/dolara niže ljudi će odmah skočit
Ja sam možda čak najviše trenutno nahajpan na novi kontroler, baš me zanima na koje će se sve načine u budućnosti moći iskoristiti taj tech. Evo par riječi kako to funkcionira u Godfallu. Ovo s vibracijom bi stvarno moglo znatno podići imerziju.
electronicus ovo je wow. Jedva čekam to isprobat.
Kad smo kod hajpa...koje su zapravo PS5 launch igre? Sony je pokazao 37 igara i hvale se da nikad nisu imali jači launch lineup, a zasad su samo od first party ekskluziva potvrdili da je Spider-Man launch igra? Čini se da Horizon i GT7 sigurno nisu. Za Ratcheta isto ne znamo ništa.
S druge strane, potvrđeno je da su Godfall i Deathloop launch naslovi, ali oni kasnije dolaze i na PC. Mislim da će stvar morat izvući opet 3rd party igre kao Assassin's Creed i dr.