Gta v lol....gt isti ui, doslovno gt sport sa patchom za campanju...

Za sad fail...

hype train jako usporava...

Očekivao sam više ukratko. No HZD uzgleda dosta dobro. I Kena, koji je multiplatform 🤣

Iskreno poprilično mlako, dizajn konzole mi se ne sviđa a sa svim prikazanim me nisu uspjeli uvjeriti da bi trebao kupiti konzolu day one.
Još ako se šuškanja pokažu točnim da će cijena biti negdje između 650 i 700 eura onda se definitivno čeka godina ili dvije ......

@ikral mislim da si to ipak bio ti jucer 😂 event na Boxu...

gusterko Još ako se šuškanja pokažu točnim da će cijena biti negdje između 650 i 700

Doslovno nigdje nisam čuo da se spominje ovakva cifra. Ako budu išli s ovakvom cijenom to je pucanje u nogu samo takvo.

@gusterko to što je amazon objavio te cifre ne znači ida je to cijena. budimo realni mozda samo bacaju cifru da vide reakciju ljudi.
    Dok Sony ne potvrdi MSRP ništa nije legit.

Flipper pa no. Ali usput sa takvim pricecheckom vide što ljudi misle. da sad objave 100 eura/funti/dolara niže ljudi će odmah skočit

Ja sam možda čak najviše trenutno nahajpan na novi kontroler, baš me zanima na koje će se sve načine u budućnosti moći iskoristiti taj tech. Evo par riječi kako to funkcionira u Godfallu. Ovo s vibracijom bi stvarno moglo znatno podići imerziju.

Kad smo kod hajpa...koje su zapravo PS5 launch igre? Sony je pokazao 37 igara i hvale se da nikad nisu imali jači launch lineup, a zasad su samo od first party ekskluziva potvrdili da je Spider-Man launch igra? Čini se da Horizon i GT7 sigurno nisu. Za Ratcheta isto ne znamo ništa.

S druge strane, potvrđeno je da su Godfall i Deathloop launch naslovi, ali oni kasnije dolaze i na PC. Mislim da će stvar morat izvući opet 3rd party igre kao Assassin's Creed i dr.