Tokom godina prikupio sam poveći broj stripova pa sam se odlučio oprostiti s jednim dijelom kolekcije. Svi stripovi su kupljeni u SAD-u i od dana kupnje do danas čuvani su u zaštitnom omotu i kartonskoj podlozi. Godine izdavanja se protežu od 60ih do današnjice, a izdavanja su prva osim ako drugačije ne napomenem. Kako su ovo ustvari kolekcionarski primjerci koje ćete teško naći kod nas, pokušat ću što bolje opisati stanje jer to uvelike utječe na cijenu. Ukoliko želite više slika slobodno pošaljite PM. Što se tiče zamjena, PS4 igre u fizičkom obliku dolaze u obzir (Watch Dogs 2, Assassin's Creed Odyssey).
Superman Man of Steel #18

Broj iz 1992. Jedan od najtraženijih stripova zadnjih 5 godina zbog prvog pojavljivanja Doomsdaya. S početkom rasta popularnosti stripovskih filmova počela je rasti i potražnja za samim stripovima. Prednost imaju oni brojevi u kojima se prvi put pojavljuju popularni heroji ili negativci, a jedan od pristupačnijih je upravo ovaj zbog relativno novijeg datuma izlaska. Stanje je 9.0/VF-NM, pravo kolekcionarsko, a print je treći, što je u ovom slučaju prednost pošto ima mnogostruko više prvih i drugih printova a na ovoga je teško naići.
Cijena: 150kn
Superman Man of Steel #19

Broj iz 1993. Nastavak na prijašnji broj. Ukoliko vam je cijena prijašnjeg broja prevelika, ova je pristupačnija a prikazuje fantastičnu borbu Supermana i Doomsdaya. Nije prvo, ali je ipak vrlo rano drugo pojavljivanje Doomdaya u povijesti. Stanje je 9.0/VF-NM
Cijena: 80kn
Watchmen #8

Broj iz 1987. Pokušao sam skupiti svih 12 dijelova Watchmena, ali izlaskom filma a nedavno i serije cijene su previše skočile pa prodajem ovaj dio. Lijep primjerak za sve fanove serijala. Hardcover svih brojeva se može dosta lako naći, ali na ovaj original ćete teško naletjeti. Stanje 8.5/VF+
Cijena: 100kn
Big Trouble in Little China #2

Broj iz 2016. Veliki sam ljubitelj filmova John Carpentera i kad sam čuo da dolazi stripovska verzija njegovog filma Big Trouble in Little China na kojoj će sam Horror Master raditi morao sam doći do tih stripova. Ukoliko ste fan filma nećete ostati razočarani. Strip je nastavak, i radnja se događa doslovno pola sata nakon završetka filma. Prodajem čitav volume1 (2-10), izuzev prvog broja kojeg mi je potpisao Carpenter pa nije na prodaju. Stanje svih brojeva je 9.0/VF-NM.
Cijena svakog broja: 50kn
Batman: Legends of the Dark Knight #1

Broj iz 1989. Prvi samostalni Batman strip još od 1940. Ovo je kolekcionarska verzija prvog broja koja je dolazila u četiri različite boje (plava, žuta, roza, narančasta). Stanje je 9.0/VF-NM
Cijena: 50kn
World's Finest #176

Broj iz 1968. World's Finest je prikazivao avanture Supermana i Batmana dok su još bili najbolji prijatelji te se smatra jednim od najstarijih "team-upova" u povijesti stripa. Lijep kolekcionarski primjerak iz silver age comic book vremena. Crtež ovog broja je radio jedan od najpoznatijih "inkera" svih vremena - Neil Adams. Stanje 5.5/F-. Sve su stranice čitave ali su počele lagano žutjeti zbog godišta, a cover je izgubio malo boje.
Cijena: 130kn
Superman Vol2 #74 (1992) - 9.0/NM - 50kn
Shazam the New Beginning #2 (1987) - 8.5/VF - 60kn
The Brave and the Bold #154 Batman and Metamorpho (1979) - 8.5/VF - 60kn
Superman the Man of Steel #20 (1993) - 8.5/VF - 50kn
The Brave and the Bold #196 Batman and Ragman(1983) - 7.5/VF- - 40kn
The Brave and the Bold #190 Batman and Adam Strange (1982) - 8.0/VF - 40kn
The Adventures of Superman #499 (1993) - 8.5/VF+ - 40kn
Ukoliko bude zainteresianih mogu staviti još primjeraka.