weky A je sad, najbolje da odgađaju event tri mjeseca zbog kojekakvih sranja po svijetu i da onda kažu jebiga nemamo ništa, dođite drugi put. Ti ga isto zabriješ.
fatamorgana Želim cijenu konzole, datum izlaska, izgled konzole i jednu ekskluzivu koja će biti na launchu ukoliko ne bude nešto od toga biti ću razočaran....
deathwish Ili remaster starije Souls igre ili neke fakin vjesti za elden ring, žena mi nije ni trudna a mali će mi čini se rodit se i doktorirat dok dobijemo vijesti o toj igri.
wooddiebone Kako ste me dobili na C-12 džizs. To mi je bila prva "orginalka" za PS. Sad oću da zajde van.
Flipper Znači Twitter sam radi hajp na PS5 event s custom znakićima. Zašto toliku ljubav nema Xbox? Objasnite mi.
Tzereen Flipper ti si bitan svima nama. ❤️ But, let's face it, Xbox je nebitan. Niti Microsoftu više nije bitan.
Flipper Na Amazonu osvanuo PS5 2TB za 599 funti. Problem je samo što toliko košta i ovaj od 1TB. 🙂 Dummy.
Fenix chono7 ja ću, ali nemojte trovat s PCMR pizdarijama. Posebice ako pozovemo javno i čitatelje. A na FFA ćemo kao i uvijek imat poseban livestream s chatom.
chono7 Ma nista od toga, to je fora ovako za zajebanciju na forumu. Sutra samo igre i izgled konzole ako predstave.