jesi, mogao si birati, slazem se, cak mi se i dizajn svidjao kako je izgledalo ali da je bio sad super princip gdje si prakticki mogao sve rijesiti stiskajuci na X je koma.u danasnje vrijeme kako se igre razvijaju nema vise ocito prostora da sam istrazujes, trazis iteme, boris se a teskim protivnicima, nema tog izazova kao u prijasnjim naslovima.Necu jos komentirati FFXV radi vecine ljudi posto znam da ju nisu presli pa cu se suzdrazti komentara za sada....Genesis Evo zadnja od mene , necu vise trovat temu , ispravi me ako grijesim ali tako je od Final Fantasy 1(da od jedinice xD) pa naovamo, odabir poteza-->X, ok X+analozi/gljive na joysticku, u FF XII ak si htio ulozit malo vise vremena mogao si poslagat gambite tako da nista nisi morao ni stiskat(naravno ne brojeci koristenje mist-a), i ne kazem da je to loše nego samo da je to tako, u ff 13 si morao protiv tezih protivnika(attacus, vercingetorix, long gui) mijenjat one role i slagat kombinacije, sentinel ako je isao jaki napad, healer ak se trebalo lijecit itd... . To sto je prica bila nelinearna i sto postaje zanimljiva tek oko chaptera 10 kad dođeš u pulse(otvoreni svijet) je drugi problem, ali battle sistem sam po sebi nije bio lošTrebalo je pisati NE, a ne JE, bem te.Veigue još mi se učinilo da je nešta čudno sa postom Zbog opće prihvaćenog hejta, ljudi su uglavnom ignorirali pozitive strane te igre i njenih nastavaka, kao što je recimo XIII-2 OST i kul negativac Caius te odličan sistem borbe iz Lightning Returns (koja je, usput rečeno, jedna od težih igara u serijalu, što je na naki način i smiješno budući da je njen prethodnik lagan kao i šestica).Potpis. :