Još jednom, hvala svima na lijepim riječima!

CroZac_Drake
Koliko sam vidio, većini je trajao 10-20 sati. Ovisi koliko se istražuje, razgledava, čita i odrađuje side questova. Meni je trebalo 22 sata.

K.
Ja nisam ni klinac, ni pervertit (jok, nisam ) pa mi je dobra.
Poanta je bila, da nije naglasak na tome. Igra nije samo to. A to su elementi iz kojih bi ljudi mogli izvući krive zaključke. Neko će je otkantat jer je blesava, neko jer je sumorna, neko jer je djetinjasta. A ova igra je so much more.

Ovo je odličan primjer gdje je cjelina puno više od zbroja svih dijelova.

Btw, Yoko Taro genijalac je zagovornik Vite 2! Pa to, care!

Veigue
Hvala na ponudi. Mogao bih i prihvatiti, ali kasnije. Pogledat ću dal možda Algoritam ima neku jeftinu kopiju.
Sad imam novi zadatak za recenziranje, Andromedu

Tzereen Ovo uopće nije moj žanr, ali sad mi se stvarno igra. Vidim da te igra stvarno osvojila svojom atmosferom i unikatnošću. Izvrsna recenzija!

FicoLegend
Ovo nema žanr! Nema ovakve igre!
Al ako ćemo u grubo, ovo je RPG sa odličnom pričom i likovima, a to znam da voliš

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=6LT62mVaIpA
Gdje si ovo iščupao?

Koji pacijent. 
Još će mu dati da radi na Final Fantasy-ju, pazi što ti kažem.

extra napisano, svaka cast, bas sam uzivao citajuci ovo stivo :)

Da kojim slučajem nisam planirao kupiti igru, nakon ove recenzije sigurno bi. Bravo, sjedni 5!

3 godine kasnije
Pripojeno je 18 postova iz Recenzija | NieR: Automata.|Pripojeno je 18 postova iz Recenzija | NieR: Automata.

Promijeni na 107 dok Tzereen nije vidio.

Fenix
Slažem se. I meni je facepalm, jer sam tek kasnije skužio da je igra za 107/100.
97 je premalo za ovo čudo.

Hvala na osvježvanju rece, though.
xoxo

Hvala tebi na onoj listi recenzija koju si posložio prije 2 godine.

To mi daj.

Bas dobra reca, ja igru nisam zaboravio skoro niti dan nakon sto sam ju odigrao.

@Tzereen kad popijem još 4 jacka i logiram se u admina ova tema će misteriozno imati veći score 😃