Treba mi pomoć od starih iskusnjara sa foruma 😃
Naime, već duži period imam hyperx cloud i prilikom korištenja većinom sam spajao preko gamepada, ali nikako se ne mogu otarasiti dojma da je zvuk jednostavno slab. Nekako kao pri "jačim" zvukovima (u nedostatku boljih riječi) zvuk je pucketav i nije čist. Smatram da je to zato što ide preko gamepada. Plus koliko god pojačao na max, i dalje mi je nekako zvuk... neću reći tih, ali volio bih glasnije.

Na kraju spajam slušalice na TV, ali počeo mi se onaj produžetak za kontrolu zvuka kvariti, tj. gubi kontakt, pa mi to nije idealno rješenje.

Da je kvalitet prosječan zbog slušalica, ne bih rekao, jer ih koristim često i na mobitelu i na pc-u i zvuk je perfektan.

Dakle, da sumiram, moje pitanje je kako da sa postojećim headsetom izvučem najbolji kvalitet na ps4? Može li se kupiti neki produžetak za ps4 ili nešto?

Da, i meni je tako čak i sa Sony Gold slušalicama. Kao da je pojačalo (ili kako da se kvalitetnije izrazim?) unutar kontrolera preslabo.

Pa kad nije spojen bežično preko USB-a onda ga spajam na monitor koji mi je blizu pa nemam problema s duljinom kabla.

Znam da bude glupo pitanje al jesi pojacao na sound/devices sluske na najjace?

Ja sam do nedavno imao HyperX cloud isto i zvuk je bio bas dovoljno glasan, sad sam nedavno uzeo HyperX Cloud Flight i jos su glasnije. Prezadovljan objema.

Vec smo jednom komentirali to, pojacalo u DS4 je dosta slabo i sve slusalice s odredenom impendancijom (mislim iznad 60 oma ali mozda se varam) imaju problema s glasnocom zvuka. Rijesenje je kupovina zasebnog pojacala koje se onda spaja na PS4 pa u njega slusalice.

@Fenix
Da baš je iritirajuće. Bizarno mi je da ps4 nema ugrađen jack 3.5mm u konzoli, to je ono no brainer.
Čak sam se i razmišljao da prodam hyperx cloud i da kupim gold, ali sad kad čujem od tebe da je skoro pa isti problem, premišljam se. A fakat se ne bih volio riješiti ovih cloudica jer su stvarno vrh.

@DarkPunisher
Jesam, to mi je bilo prvo i ništa. Na max mi je sad trenutno. Mislim možda ja i previše pojačam zvuk kad igram, ali često u igrama jednostavno ne dođe dovoljno dobih opcija za podešavanje zvuka pa ako je loš mixing u samoj igri, onda su recimo mi glasovih pretihi, a eksplozije previše bombastične itd...

@someone
Hvala ti na savjetu, a kakvo bi onda pojačalo bilo idealno, jer sad ova što sam random "izgoogleao" koštaju više od slušalica XD

Da, output kontrolera za neke slušalice jednostavno nije dovoljno jak, pa zbog toga i ostaje dojam slabije glasnoće. Ja imam Cloud Stinger (30 ohma impendancija) i iako ih nisam koristio na PS4, imaju kakti zajamčenu kompatibilnost s konzolama (što je isto više i PR). A i zvuk ide preko bluetootha, što opet i nije najsretnije za audiofile, lol.

Mislim da ti je najbolja opcija produžni 3.5mm i direkt u TV

Zero Koristim ih ja redovito na PS4. Za ono sto meni trebaju, korake u FPSima, su solidne... za sve ostalo preporucujem da malo vise love date.