doktor1 Nego, kako je naša policajka ljepo ubila šugavog propalicu!! https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/ovo-je-pljackas-iz-splita-u-australiji-bio-20-godina-u-zatvoru-za-ubojstvo-covjeka/2656237.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m Šuga prokleta razbojnička Kada će neka slična u americi onom malomnom starcu zaljepit metak dok ne uništi sve?
StarFox_N doktor1 Jedno smeće manje. Davnih dana u Australiji mu je netko trebao zalijepiti metak u čelo. Svaka čast policajki!
Torgue doktor1 Kada će neka slična u americi onom malomnom starcu zaljepit metak dok ne uništi sve? Ali Biden nije više predsjednik. Ili?
Heat prayer To uvijek kažu kad nekoga ugasi policija. Ovaj doktor bi samo nekoga eliminirao, da nije reinkarnacija Mengelea?
prayer Heat A imam kolegu koji radi u krimu koji mi je rekao da ga je policajka u koljeno pogodila pa se onda on poslje roknuo.
maverick prayer pa i u clanku piše da se mozda i sam ubio, bitno da svaka cast zeni sto ga je ubila. Heat Ovaj doktor bi samo nekoga eliminirao Ja mislim da bi trebao ici u Ukrajinu ratovat. Sa svojim vidom bi bio dobar snajperista.
maverick Fenix pa i da nije, treba da ga zaustavi, ako ništa drugo vatrenim oružjem. I eto cak je po PS-u pucala u nogu.
somethingwrong maverick eto cak je po PS-u pucala u nogu Samo ne po PSu, što nije po xboxu pucala. Oprostite, kolegica je malo popila