briatore reagiraš kao povrijeđena feministkinja.
Broj 1: samo @Zero može dat kvalitetno mišljenje dal je čoek stvarno zao i psihijatrijski slučaj.
Broj 2: Bush je izraketirao pol bliskog istoka.
Broj 3: .Obama je nastavio raketiranje bliskog istoka. Dobio je nobelovu nagradu za mir. Ipak je sve bilo mirno i tiho nakonj toga. Nije bilo žive duše!
Broj 4. Clinton nije jebo Monicu Lewinski. Tako barem on tvrdi.
Broj 5. Da je žena od Clintona dobila izbore vrlo vjerojatno bi nastavila rokati po bliskom istoku.
Svatko od predsjednika ima kontroverzije vezane uz sebe i svoju vladu, bile one teorije zavjere ili ne. Imali su odluke koje su utjecale na tisuće i tisuće života. I onda se ti sad nađeš uvrijeđen zbog jednog Trumpa koji je lagao o tome koliko mu je zgrada vrijedna kad je preko toga dizao kredite u banci.
Čovjek je lažov, oportunista i tu i tamo ima malo seksizma u govoru. Ali zao? Što je on točno napravio da se može kategorizirati kao zlo?
Samo prati tu prokeltu državu. Lik je dobio izbore. Izdomonirao. Brutal. Savage. Rakt. Absolutely taken down.
Za vrijeme njegove prve vladavine jedina sranja su radili ovi retardi po ulicama koji su razbijali i krali. Da sam ja bio na vlasti, prvi dan bi poslao 5 blackhawka, nacionalnu gardu, vojsku i izrokao ih sa lakrimatorom. Sve ih pobacao u zatvor, malo razvalio tintaru pa probaj opet pička ti materina.
Feminizirane pičke obične. Svi se vrijeđaju na sve. Joj trump je postao predsjednik STREPIM ZA SVOJ ŽIVOT I SVOJIH PRIJATELJA KMEE KMEEE HOĆU LI PREŽIVJETI NOĆ? Takve reakcije imaju ljudi.
Pičke obične.
I sad se ti nađeš uvrijeđen radi Woodija koji trolla zadnjih par dana skupa sa mnom i ostatkom. Mi uživamo u ovome. Ja kad vidim suze neke američke feministkinje na youtube videu, aj sam prosto presretan. Ali na kraju dana slušaj, reći ću ti jednu tajnu
Nikog od nas ne boli kurac za tu državu.