Genesis kod nas ce opet hdz pobjedit,nije bitno koliko skandala imali, ljudi ce ostat kuci kad dodje vrijeme da se nesto promjeni
Prvi problem je da nemamo za koga glasat.
Drugi je problem što u državnim jaslama radi preko 200k ljudi koji se zapravo nemaju na šta žaliti jer svi znamo na koji su način dobili posao. Večina njih. Takvi se zapravo boje promjena i ne zele ih.
Treći je problem što mladi od 18-25 ne glasaju, jer rađe igraju igrice / tipkaju po mobitelu u toplini doma. Znam jer sam radio anketu u svojem gradu prije par godina i 99% njih zaboli kuki za politiku.
Četvrti problem je što tih 40-50% glasaca imas dobar dio stranackih tijela i njihovih obitelji koji glasaju za sebe, dodaj tu sva uhljebnica tijela i penzionere koji jedino znaju za hdz i dobis jednostavan score.
Peto svi ostalo smrtnici i normalni ljudi, nestranacki privatnici i ljudi bez veza više nemaju povjerenja u nikoga i ne zele ni trosit vrijeme na glasanje jer nece postici nista ( pravi primjer primjene ti je gradolnacelnik Zagreba, koji je ljudima unio nekakav hir i srecu za promjenom a dobili su obicnog neradnika koji zapravo nema pojma o nicemu, a najmanje voditi grad sa milijun stanovnika ). Njemu je i dan danas glavni cilj imate zeleni Zagreb, a Zagreb nikada do sada nije bio odvratniji.
Tako da ono, ja ne glasam i necu ni glasat. Neka propadne sve. Ljudi se nisu bunili jucer kada je izglasan Turudic, za koji javno svi imaju dokaz da je radio kriminal i radi ga i dalje. Glavni državni sudac.
Mogao bi pisati jos satima…ali nema smisla, samo mi je smijesno kad netko napise, kriv si jer ne glasas. Nemamo mi vise za koga glasat, a Hrvatska svake godine tone i tone i to nece ici na bolje. U to sam 100% siguran.