ja mislim da je neke misli ponekada bolje zadržati za sebe, ali isto tako ne bih brisao, zabranjivao i sl. i te očito morbidne izjave… U americi imaju pravo i zbog sitnica te otpustiti, tamo je naprosto drugačija (radna) kultura oko posla nego kod nas (meni su oba rješenja krajnosti u neku ruku).
Jednako mi je glupo kada "desničari" kmeče kada ih se otkazivalo, a sada rade u jednu ruku to isto. Jbt, boriš se protiv nečega, a onda si isti takav… Pa se najavljuju nekakve zabrane ulaska u zemlju onima koji nešto pišu o ubijenom, pa se onda prijeti i sl. Pa su počeli otpuštati ljude i zbog nekih stvari na nekim totalno neutjecajnim poslovima i sl. Kužim firmu da spraši nekog tko općenito radi nešto protiv osnovnih etičkih načela struke (npr. medicinsko osoblje koje snima pacijente i izruguje se - imali smo prilike to vidjeti), ali sada tamo neki referent koji nema ovlast promijeniti ni žarulju - meni je to omazda…
Svatko tko ima imalo pameti po meni se načelno suzdržava od pisanja i objavljivanja sličnog, pa i blažeg po društvenim mrežama upravo iz tih razloga… Jedino što me iznenađuje je razina hladnoće kod nekih. Ne kažem ja da treba prolijevati lažne krokodilske suze za bilo kime, nismo sjeverna koreja, ali reakcije nekih, a osobito onih koji se kunu u neku toleranciju, ljudska prava, traže suosjećanje za svakakve društvene skupine, pa su u stanju neke stvari napisati i snimiti…