solidmerlin Jel tebi hateboner prema muslimanima toliki da ne vidiš nepravdu?
klasika, nemaš odgovor pa pitanjem odgovaraš na pitanjem. očigledno ti ga imaš. Ja nisam takav. ja imam odgovor. Ja nemam hateboner prema muslimanima, Ja volim sve religije svijeta. Tako sam odgojen, moj je pokojni otac bio pravoslavni svećenik. Ja sam odgojen kao pravi krščanin, u katoličko pravoslavnom odgoju i ne mrzim nikoga ovisno o tome otkud je i kakve je vjere. Mrzim nacionalizam.
Ali ne volim teroririste. Ne volim da nevini pogibaju za ideale bolesnih. Izraelci koji provode to nasilje zaslužuju smrt, Hamas koji provodi to nasilje zaslužuje smrt i svi ostali koji uvlače civile u svoja sranja, oni svi zaslužuju biti obrisani.
btw fun fact. toliko ne vidim problem sa drugim religijama i državama da sam čak bio teško zaljubljen u djevojku sa kosova koja je muslimanka. Nije završilo kako treba ali ne radi religije i krvi koja nam teče iz vena već neke totalno glupe situacije. Hothead žene. I dobio sam komentar od jednog srbina koji je radio tu lokalno:"Da ti je otac živ okrenuo bi se u grobu." Na što sam ga skoro nokautirao ali sa time da sam bio na random mjestu suzdržao sam se. Moj otac volio sve ljude. Lokalni nickname Pop. Albanci, Turci, Arapi, nebitno tko, moj ćale je svih volio.
Tako da ja nemam mržnju prema ljudima, imam mržnju prema zlu. I nemam filtera. Ja vidim veliki problem u tome da netko ne voli nekoga toliko da bi pravdao režim koji otvoreno podupire terorističe organizacije. Ako ti ne vidiš problem u tome o onda fakat nemam o čemu više pričati.