Deadwalker nemoj misliti da ja tvrdim da je dobro to sto ameri rade. Ja sam samo svjestan da kukanjem necu nista postici i ispadam jos k tome kmecalo i cak sam se sam ulovio u tome i zveknio si dva šamara.
Deadwalker vrlo sam skeptičan oko toga da će ljudi se više družiti i posvetiti se obitelji, prije će jedan porok zamijeniti s nekim drugim novčano dostupnijim
Pa ja evo više citam nego prije, druzim se vise s ljudima i provodim vise vremena u setnji i prirodi. Igre me sve manje zanimaju, a mobitel pokušavam npr u setnje uopće ne nositi sa sobom, a posebice sam shvatio da mi ne treba svake godine ili nedaj bože svake novi smartphone. Isto kao sto mi ne treba PC od 2000€ i sve 3 konzole jer ove godine npr nisam jos niti jednu igru prešao, a jos mujo placam i Gamespass koji ću ukinuti nakon Doom-a i eventualno aktivirati na jesen da probam Tony Hawk's i Gears-e.
Na toliko fronti mozemo uštedjeti, a i promjeniti da ne kažem poboljšati život. Mi bas suprotno stalno neke depra teme i kukanja, a nikada luksuznije se nije živjelo. Air Fryer-i, Grillovi, TV-i od 65+", novi auti, po 3 konzole, smartphoni, pc-i, i da ne nabrajam dalje. Pola toga, a u nekim slučajevima i više, nepotrebno za život…
Fenix pa prebaci jer dok sam ovo pisao ti si objavio post tako da necu dalje ovdje pisati nema beda. Uopće se ne shvadjam nego je stvarno tako. Nepotrebno stalno neke deprimirajuce teme.
Fenix temi pričamo o igrama i konzolama.
Ne nego se priča o politici i Trumpu, opet…
Prebačeno iz Gaming Chat teme